Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beletörődhetünk, hogy még jó...

Beletörődhetünk, hogy még jó ideig a fidesz marad?

Figyelt kérdés

Az előválasztások után még bíztam az összefogásban, de azóta gyakorlatilag eltűntek. Egyedül MZP kampányol, de ő is olyan összevissza beszél, hogy többet árt mint segít.

Egyre biztosabbnak érzem, hogy ezek így soha nem fogják leváltani a fideszt. Legalább addig marad a fidesz, amíg OV a miniszterelnök.

Még mielőtt "ál ellenzéki fidesz troll"-nak titulálnátok, leszögezem, hogy utálom a fideszt és az ellenzékre fogok szavazni ettől függetlenül, de minimális esélyt látok rá, hogy nyernek. A 2/3-ot lehet elveszti a fidesz.

2022. márc. 11. 09:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos jó esély van rá.
2022. márc. 11. 14:20
 22/26 anonim ***** válasza:
20: na ja, még több bicigliút lenne ...
2022. márc. 11. 16:02
 23/26 anonim ***** válasza:
55%

És neked azzal mi bajod? Én bringázom, nekem jó.

Az orbánistáknak még külön kormánybiztosa is van a kerékpározás fejlesztéséhez, Révész Mártíriusz személyében.

2022. márc. 11. 16:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Én hüle, hallgattam a gps-re, ami a Soroksári útról bevitt a Nagykörútra. Autóknak egy sáv, a külső kerékpárút. A Rákóczi útig 3/4 óráig tartott eljutnom, ezalatt 2 (kettő) kerekes tekert a külsőben. Mindez augusztusi napsütésben történt. Azóta se mentem Pestre.
2022. márc. 11. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Az speciel a Blaha felújítása miatt volt. Két sávval sem lett volna sokkal gyorsabb.

2022. márc. 11. 17:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha a kétharmados fölény megdől, és lesz végre szava másoknak is a parlamentben, nem csak azok döntenek, akiknek kiadják az utasítást és a narancsszörpöt, mikor mit kell nyomni, akkor van esély arra, hogy valami változik.

De ehhez el kell menni mindenkinek szavazni,hogy tényleg kiderüljön, mit akarnak az emberek és mit nem. Ha azok nem mennek el, akik változást akarnak,mert hisznek az ilyen posztoknak, akkor marad a fidesz hatalmon a saját krumplival, támogatásokkal, visszahozott nyugdíjjal megvett szavazataival. Határon innen és túl.

2022. márc. 11. 22:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!