Beletörődhetünk, hogy még jó ideig a fidesz marad?
Az előválasztások után még bíztam az összefogásban, de azóta gyakorlatilag eltűntek. Egyedül MZP kampányol, de ő is olyan összevissza beszél, hogy többet árt mint segít.
Egyre biztosabbnak érzem, hogy ezek így soha nem fogják leváltani a fideszt. Legalább addig marad a fidesz, amíg OV a miniszterelnök.
Még mielőtt "ál ellenzéki fidesz troll"-nak titulálnátok, leszögezem, hogy utálom a fideszt és az ellenzékre fogok szavazni ettől függetlenül, de minimális esélyt látok rá, hogy nyernek. A 2/3-ot lehet elveszti a fidesz.
Szerintem igen...
De nem kell csodálkozni, kedves ellenzéki szavazók.
Nézzük csak, van egy mindenféle identitásból erőszakkal összegyúrt katyvasz, amiben Gyurcsány a főnök. Van egy "ismeretlen" , egységet, kompromisszumot nem ismerő össze vissza beszélő önjelölt, aki ráadásul most bejelentette,hogy pártot alapít.
Na ez, és az a tény,hogy az ellenzéki pártok gyakorlatilag nulla kampánnyal csak Márkit tolták, (vagy muszáj volt őt tolni 🤔), szerintem kizárt legyőzni a Fideszt!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!