Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Zavar benneteket...

Fideszesek! Zavar benneteket a Fidesszel szemben kritikus vélemény?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
A jó kritika sosem zavar, mert az mindig gondolkodásra, érvelésre késztet, ami végső soron előre viszi a vitát. Ami zavar, azok az erőltetett, ostoba, kínkeserves próbálkozások, amikor az illető unalmában már nem tud mibe belekötni és csak a zsigeri gyűlölet vezérli, megfűszerezve egy jó adag csúsztatással, vagy szimplán valótlansággal, melyet részben a rosszindulat, részben a tájékozatlanság táplál.
2022. márc. 10. 21:18
 2/5 Sulek Péter ***** válasza:
94%

Én nem vagyok "vérfideszes",sok dolog tetszik bennük,de jó,hogy valaki felnyitja a szememet a brutális korrupcióra,propangandára. A propagandát nem szeretem egyik oldalon sem. Szerintem a magyar nép gondolkodhatna jobban,az oktatást is lehetne fejleszteni.

Na mindegy jó ha van ellenzék,érdemes átgondolni az érveiket,attól függetlenül nekik sincs mindig igazuk.

2022. márc. 10. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
2010 óta azt hallgatom, hogy qrvafidesz, marhára meghat, gondolhatod. Habár igaz, ami igaz, 2010-ben simán a Fideszre szavaztam volna, aztán '14-ben és '18-ban mégsem őket húztam be...most viszont rájuk adom a voksom, és ez részint a telex444 és a törzskommentelőinek, nameg az r/Hungarynek és persze a gyakori politika kategóriájának is egyaránt érdeme.
2022. márc. 10. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó vitára mindig vevő vagyok. De legyenek saját gondolatai.
2022. márc. 10. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
19%
Attól függ ki és kinek a nevében mondja. Nincs már súlya a baloldali kijelentéseknek, le lehet venni a maszkot. Ha egy balos hippi okoskodik szimplán levágom, hogy nem vágja kik állnak a balosság mögött, ha újságíró mondja tudom hogy bérfirkász vagy ő is cionista.
2022. márc. 10. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!