Április 3.-án egy ország fogja skandálni, hogy "Zay Zay Zay, Márki-Zay!!" és mindenki pezsgővel ünnepli MZP győzelmét?
Figyelt kérdés
Kivéve persze a fideszesek, ők otthon pityeregnek, és Pa-Dö-Dő - Bye bye Szását fognak hallgatni.#Bukikafideszhahahahahahahahha
2022. márc. 10. 20:40
21/26 Dzsoki válasza:
20-as! Az értetlenkedésed szánalmas! Minden Állami Beruházást legalább 10 százalékkal túláraznak. Mindenhol. Csak annyi belefér. Az igaz,hogy nem láttad,hogy kisebb lenne a bevétel mert az a jövő. Tehát,ha MZP nyer,akkor nem lesz 13.havi nyugdíj,adóvisszatérítés. Vagyis, a jelenlegihez képest lesz kevesebb. Ennél világosabban ,nem tudom írni,hogy amennyiben egy évben csak 12 alkalommal van nyugdíj fizetve,az tuti,hogy kevesebb,mintha ez 13 alkalommal lenne! Bizony,a 12,az kevesebb,mint a 12+1. Amennyiben ez meghaladja a képességeidet,használd a telefonodon lévő számológépet! Ott is az fog kijönni,hogy a 12,kevesebb,mint a 13! Lehet tényeken vitatkozni,de minek?
22/26 anonim válasza:
#21 Hát akkor csak nálad lesz a probléma, ugyanis nem volt adóvisszatérítés, adómentesség és 13. Havi nyugdíj az elmúlt 12 évben egyszer sem, ezt már megbeszéltük, most is csak azért van mert a kormány veszélyben érzi magát és biztos lehetsz benne, hogy ezt eltörlik. Azt hittem már mondasz valami okosat vagy kitalálsz valamit. De nem, csak nem értetted.
23/26 anonim válasza:
Jó lenne ha eltakarodna Vitya!
24/26 anonim válasza:
Nem! Az említett nap estéjén egy nagyon mélyre ható csendrendelet lesz!
25/26 gungasam válasza:
Mi az az MZP? Azt tudom , hogy nem győzött, mert akkor ismerném....
26/26 Dzsoki válasza:
MZP,az a pacák,akibe most sikk lábat törölni,Összefogás oldalról. Gyurcsány sem győzött,de azért csak lehet ismerni. Egyébként MZP az,aki képes volt egyesíteni a tüzet a vízzel. Olyan is az eredmény. Mi más lehetne ott ,ahol egy táborban van az Andrássyn felvonulókkal,(akik azt sem tudják,hogy fiúk vagy lányok) szimpatizálók azokkal,akik megdobálták őket? Egymást kizáró tényezők. Esetleg,így volt előre megbeszélve? Amikor van egy Dávid Feri,aki munkaadói oldalról is képes a munkavállalói gondokat is átérezni. Vagyis,nem kellett volna,sem ez a Gombaszakértő Vigéc,sem a Gyurcsányné. Lehet,hogy igaza van a Jakabnak,de nem az első, MZP által elkövetett böszmeség után kellett volna,minden érdekeltnek asztalhoz ülni és egyeztetni az álláspontokat? Azt értem,hogy Angliában működött,hogy valaki vért,verítéket és könnyeket ígérve lett Miniszterelnök. Ez itt,nem Anglia,hanem Magyarország. Itt a győzelemhez,jobbat kell ígérni a győzelemhez,nem pedig,sokkal rosszabbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!