Márki-Zay Péter miért viselkedik úgy, mint aki nem akar nyerni?
Figyelt kérdés
Egyre többször beszél hülyeségeket. Nem vagyok fideszes, Márki-Zay-ra fogok szavazni, de sokszor nem értem, miért beszél önmaga ellen. Talán a háttérben összejátszik a Fidesszel? Vagy direkt nem akar nyerni, mert sok az államadósság?2022. márc. 10. 20:01
1/29 anonim válasza:
Ugyan, hát persze hogy nem vagy fideszes. Eszünkbe nem jutna ilyet gondolni rólad. De azért a zsák krumpli neked is jár.
2/29 anonim válasza:
Vagy direkt szabotál, vagy ennyire nem bírja a nyomást.
3/29 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok fideszes, ki nem állhatom őket. De azért Márki-Zay is olyan, mint aki sokszor maga ellen beszél.
2022. márc. 10. 20:05
4/29 anonim válasza:
Nem akar nyerni az ellenzék...Belső forrásból tudom..A DK lesz a legerősebb párt .S elengedték 2022-t..2024-re készülnek Dobrevvel..Mindent MZP-re fognak kenni..
5/29 anonim válasza:
Nem viselkedik úgy, szerintem egyre királyabb dolgokat mond. Hogy a NER média mit hazudozik, és hogy vágja össze a felvételeit, azt le se...
7/29 anonim válasza:
Szerintem aki ma nyerni akar, az teljesen hülye. Csak abba gondolj bele, hogy a benzinárstopp és a moratórium után mi lesz itt. Ráadásul a küszöbön a háború.
8/29 A kérdező kommentje:
Én sose néztem meg az összevágott felvételeit, mindig azokat néztem meg, amiket az ő csatornájára raktak fel, vagy készítettek vele interjút.
2022. márc. 10. 20:08
9/29 anonim válasza:
És pontosan melyik mondataival van bajod? Írj mondjuk 3 példát.
10/29 anonim válasza:
Kedves 5!Szóval szerinted kiraly ha egy jelölt a társadalom minden rétegét megsérti?Ha közli hogy fasisztákkal és kommunistákkal fog össze?Senki nem ragadott ki semmit MZP-től..Kőkemény mondatokat lehet tőle idézni hogy mekkora egy faszparaszt..Csak azt sajnálom hogy liberalis diplomásként ezt kell látnom..Hogy a náci Jobbik seggét nyalják ..+1 szavazat a kutyáknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!