. Ti is kevesebbet fürödtök, a sötétben ültök este valamint kisebb autót vásároltatok, amióta Márki-Zay Péter megmondta, hogy így lehet rezsit csökkenteni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 19:52
2/18 A kérdező kommentje:
Hát de igaza van! Drasztikusan csökkent a rezsi hála Márki-Zay Péternek.
2022. márc. 10. 19:57
3/18 anonim válasza:
Nem,hanem inkább többet, azota vagyok ideges MZ-re mert miatta kerül ennyibe.
4/18 anonim válasza:
Nekem átműtötte személyesen ő az óvodás gyerekem.
5/18 anonim válasza:
Talán jobb lenne megölnöm magam, akkor tudnék csak igazán rezsit csökkenteni!
6/18 anonim válasza:
Nem, de azóta nagyon készülök arra, hogy leadjam a szavazatom a Fideszre.
7/18 anonim válasza:
Van egy másik út is emberek: a mi hazánk , nem muszalj a bal oldalt választani ha látjátok mhova fajult ..
Van remény egy 3dik úton .. a Mi Hazánk..
8/18 anonim válasza:
A mi hazánk hogyne xd. Az hiányzik még igazán, hogy az az antiszemita náci párt nyerjen bármikor is. Nem mondom, hogy nincsenek jó ötleteik és gondolataik, de isten ment attól a párttól... az a viselkedés és mentalitás ahogyan a külömböző kisebbségekhez állnak vállalhatatlan. Keltett már elég gyűlöletet a fidesz nem kell még pluszba az is amit ők keltenének.
9/18 anonim válasza:
8.
De hát magyarország többsége számit. Nem lehet alkalmazkodni kissebbséghez,ez forditva van.
10/18 anonim válasza:
és ha valaki más vagy kissebbség akkor már véletlenül se segítsünk neki hanem támadjuk és erőltessünk rá mindent ami 1 valaki szerint jó, tipikus mi hazánk gondolkodás.
Erre csak Karácsony Gergelynek azt a mondatát tudom idézni ami a miniszterelnökjelölti vitában is elhangzott: Amikor egy kisebbséget támadás ér a saját országában, az ország vezetőinek pajzsként kell megvédeni a polgárait, nem pedig megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!