Leteszed az autót ha lehet és jársz tömegközlekedéssel hogy elkerüljük az üzemanyaghiányt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 18:24
11/15 anonim válasza:
Autóval a munkahelyem 30 perc, busszal/sétával 2 óra lenne .. Tehat az utazás kocsival egy nap 1 óra, busszal/sétával ez 4 óra lenne! Az a 3 óra különbség nekem rengeteg, konkrétan semmire nem lenne időm, ha nem kocsival mennék dolgozni...
Budapesten/nagyvárosban biztos nem igy lenne, de én egy kis faluban élek, speciális végzettséggel pedig bizony utaznom kell a jó munkáért, költözni pedig még nincs pénzem.
12/15 anonim válasza:
11: Budapesten élek. Én konkrétan gyalog (azért ki kell lépni kicsit) gyorsabban beérek a munkahelyemre mint BKV-val. Pedig 35 perc gyalog. És ugyanaz a kerület ahol lakom, csak a másik vége. Szóval ennyit a BKV-ról. Járjanak vele a nyuggerek meg a hülyék. Nyilván nincs kedvem mindennap gyalogolni úgyh ott a bicikli, kocsival meg 15 perc.
13/15 anonim válasza:
Nem. A helyi vasútállomásig járok csak autóval. De oda meg a busz nem opció, nagyon rossz a menetrend
14/15 anonim válasza:
Én már korábban letettem az autóról. Most egész télen biciklivel jártam be dolgozni (2x12km). Aki megteheti, próbálja ki, sokkal élvezetesebb. :)
15/15 anonim válasza:
Nem.
Pici falu,napi 5 oda-vissza buszjárat,kisváros 20 km,nélkülözhetetlen az autó.Ha csak "egyszemályes" dolgom van, jó időben robogóra ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!