Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért várják egyesek ennyire...

Miért várják egyesek ennyire a nukleáris armageddont?

Figyelt kérdés

Csomó szó esik arról, hogy mi van, ha atomháborúvá fajul az orosz-ukrán konfliktus, fantáziálgatnak róla, hogy az milyen érdekes kis helyzet lenne.

Az emberek mintha nem gondolnának bele, hogy ez konkrétan mit jelent: minden, amit eddig hétköznapinak és alapvetőnek ismertél, hirtelen nem lesz az - és ez még a jobbik eset, mert azt jelenti, hogy csodával határos módon életben maradtál. De nem lesz házad, nem lesznek boltok, mozi, orvos, nem lesz fűtés, áram, tv, mosógép, nem lesz társadalom és törvények, de lesz helyette "bűnözés" és ember alatti tettek a túlélés hétköznapi eszközeivé válnak. Összességében kb. mindenki csöves lesz, társadalmi rangtól függetlenül, nem lesz egy biztonságos pont, ahová hazatérhetsz, nem lesz remény sem semmilyen jövő.

2022. márc. 10. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez csökkentené a rezsit.
2022. márc. 10. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Mert a világ megérett a pusztulásra : BLM, LMBTQ, óvodások érzékenyítése, pedofília legalizálása, migráció, európa eliszlamosodása, saját vallásunk feladása, genderizmus...
2022. márc. 10. 16:59
 13/16 Isti22 ***** válasza:
100%

Erre verik, meg a harmadik világháborúra, legalábbis elviekben.

Aztán amikor jön egy valódi világjárvány, akkor hisztikéznek, hogy két hétig nem lehetett este 8 után kimenni az utcára, meg edzőterembe :D

2022. márc. 10. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocsi... az hogy beszelunk rola... esetleg tartanak egyesek tole. Az miert jelentene hogy varjuk is?

Raadasul a kerdesedben levezetted nagyreszt teljesen logikusan hogy mi lenne az eredmenye.

De ha Putyin mondjuk elveszti a fejet... es erre vannak jelek.. miert gondolod hogy Ot erdekelne hogy a vilag nagy resze a kozepkorba vetodik vissza? Miert gondolod hogy olyan ertekrend menten gondolkodik mint az atlagember?

Megjegyzem ha ugy gondolkodna... most nem lenne haboru... de meg csak az elnoki poszt kozelebe se kerult volna soha eletebe. Hidd el neki emberek millioinak, tizmillioinak sorsa krvara nem szamit.

2022. márc. 12. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy még Puzsértól hallottam egy beszélgetése során egy elég érdekes dolgot ezzel kapcsolatban.

Azt mondta, hogy ő sokszor hallotta már azt az emberek szájából, hogy "megérett a világ a pusztulásra".

Erre pedig az a legjobb válasz szerinte, hogy "oké, akkor szálljunk be az autódba, menjünk hozzátok haza, és kezdjük a feleségeddel, a szüleiddel, és a gyerekeiddel!"

Eléggé jól rámutat a dolog jellegére. Tehát a világot pusztítanád, de hogy is van a helyzet a szeretteiddel? Ők is a világ tagjai.

Ennyire nem gondolnak bele az emberek az ilyen kijelentésekbe.

2022. márc. 13. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem várom egyáltalán, de még a háborúkkal sem értek egyet,persze van akinek ez normális, mert ez mindig volt,de szerintem mára már nem ez a megoldás. Én szeretnék felépítettem az életem nagy nehezen, végre boldog vagyok és ezen nem is szeretnék változtatni, gyerekeket szeretnék, családot alapítani...nem fair, hogy az életünk ilyen emberektől függ, mint Putyin és a társai.
2022. márc. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!