Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Egységben Magyarországért...

Az Egységben Magyarországért kiadta a választási programját. A fidesznek van programja?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 10. 08:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
#20 Nem., itt te vagy a mókás, aki nem fogja fel, hogy közben töröltek hozzászólást. Nyilván mert mások is úgy vélték, hogy elfogadhatatlan megnyilvánulás volt.
2022. márc. 10. 12:28
 22/27 A kérdező kommentje:
Terelsz.Nem töröltek semmit!
2022. márc. 10. 12:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#21 Nem tévedek. Pontosan azt törölték amire én írtam magam a reakciót.
2022. márc. 10. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:
42%
Milyen hülye kérdés.Azért tart ennyire előre az ország,mert nagyon is jó programja volt a Fidesznek!!!
2022. márc. 13. 18:41
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem, simán azért törölték, mert ilyen értelmesek a moderátorok, ami egy magyar honlapon nem meglepő.

A tanárnak sincs mindig igaza az iskolában, bocs, lehet, hogy nálad, ahol a komcsik az istenek, ott így megy, de normális esetben nem.

Erre egyébként az nagyon jó példa, hogy ha az én először írt kommentemet törölték, akkor azt is kellett volna, amit regáltam, mivel ugyanaz volt az én kommentemben, mint abban.

Ja, és még valami, ha "mások is úgy vélték" jó érv lenne, akkor a Föld még mindig lapos lenne.

A valóságnak nincs köze ahhoz, hogy mennyi hülye mit hisz, de nem lep meg, hogy te úgy gondolod, hogy van.

UI. a kedves moderátorok munkájáról majd akkor írok e-mailt, ha dolgoznak, amik szövegértési gondjaik vannak, addig ezt nem munkának hívják, hanem szegénységi bizonyítványnak.

De egyébként külön aranyos, hogy privátban nekem sírnak. Tényleg mint valami óvoda.

2022. márc. 17. 02:46
 26/27 anonim ***** válasza:

#25 valami gátol téged a szövegértésben?

Reagáltam egy hozzászólásra amit aztán töröltek, ezért nem stimmel a hivatkozásom, hogy melyik számú hozzászólás az amire reagáltam. Erre te nekiállsz hülyeséget leírni, hogy saját magára reagált egy hozzászóló.

Leírtam, hogy hülyeséget beszélsz, mert töröltek egy hozzászólást. Erre megint nyomod a következő hülyeségedet, hogy nem is töröltek semmit.

Megint leírtam, hogy EZ is hülyeség, hiszen amit töröltek pont arra reagáltam.

De nem, nem fogod be, hanem tovább szenvedsz és jössz ezzel, hogy "Nem, simán azért törölték, mert ".

Qrvára mindegy miért törölték! Törölték és EZÉRT nem stimmelnek a hivatkozások számai, te meg nem voltál képes ezt felfogni.

Miért kell ennyire vergődni? Leírtál valamit amiben tévedtél. Benézted, ennyi. Lépj már tovább és ne fokozd a hülyeségedet!

2022. márc. 17. 07:42
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Jó, te tényleg ostoba vagy.

"Reagáltam egy hozzászólásra amit aztán töröltek, ezért nem stimmel a hivatkozásom"

Erről senki se beszélt. Én se, szóval ne terelj.

"Erre te nekiállsz hülyeséget leírni, hogy saját magára reagált egy hozzászóló."

Nem, tudom, hogy mi volt a kommentemben, ami miatt törölték, és az ami miatt azt törölték érvényes arra is, ami reagáltam.

Ez pedig potn azt bizonyítja, hogy itt kettős mérce van.

Ezt pedig neked nem sikerült felfognod, mivel olyan a szövegértésed, amilyen, egy általános iskoláséval vetekszik.

"Erre megint nyomod a következő hülyeségedet, hogy nem is töröltek semmit."

Jó, itt van elegem. Hol írtam, hogy nem töröltek semmit? Ha nem tudod idézni, akkor kiderült, hogy hazudsz.

"De nem, nem fogod be, hanem tovább szenvedsz és jössz ezzel, hogy"

Aha, és előbb még ezt írtad: "Erre megint nyomod a következő hülyeségedet, hogy nem is töröltek semmit."

Kicsit sem mondasz magadnak ellent. Gratulálok, biztos okos vagy.

Mellesleg igen, az a rész, amit idéztél pont arról szól, hogy tudom miért törölték, viszont ha tényleg az vele a baj, akkor a korábbi kommentet is törölni kellett volna, mert ugyanazt írtam le, csak más szempontból.

"Qrvára mindegy miért törölték! Törölték"

Nem, mivel pont abba kötöttem bele, hogy miért törölték, te vagy az egyetlen nagyon értelmes kisgyerek, aki a hivatkozási számokról beszél.

Mondjuk meg se lep, hogy nem sikerült felfogni, amilyen könnyen a politika is megvezet...

"Miért kell ennyire vergődni? Leírtál valamit amiben tévedtél. Benézted, ennyi."

Mondja ezt az, aki azt sem tudta felfogni, hogy a másik komment egy szóval sem említi a hivatkozások számát.

Kicsit se szánalmas, tényleg nem,.

2022. márc. 21. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!