#10 Általában én sem csak ha fontosnak érzem, hogy legyen benzin a kocsimban bőven. Most így éreztem, hogy olyan a helyzet, amikor lehet hogy fontos lesz az a pár liter benzin különbség. Hogy van még 10 liter a tankban vagy sincsen.
2022. márc. 10. 08:22
12/22 anonim válasza:
"#7 Nem biztos hogy ezt gond nélkül megtehetnék az eu tagjaként.
De lehet, hogy még hallunk ilyen döntésről a napokban."
Az oroszok bojkotját megkerüli orbán nem csatlakozik hozzá, de a Magyarországi üzemanyag kiszolgálást nemtudja korlátozni? ugyanmár!
A magyar adófizetők pénzén tankolnak a szlovákok románokukránok a környező összes ország autósai. Ilyen gazdag ország ez a Magyarország??? nemhiszem inkább ennyire hülye orbán.
2022. márc. 10. 08:52
13/22 anonim válasza:
Mondjuk 12-esnek igaza van, legyen árstop, de ne úgy, hogy pl az M1-es végigszáguldó fél európát támogatjuk. Persze, ha Svájc vagyunk már, csak átaludtam amikor átváltoztunk, akkor nem szóltam.
2022. márc. 10. 08:56
14/22 anonim válasza:
Igen! így "védi" a magyarok érdekeit orbán.
bukjon ez az idióta még mielőtt beleviszi az országot egy totális csődbe.
2022. márc. 10. 09:00
15/22 anonim válasza:
Ezen nincs mit csodálkozni. Százszor le lett még itt, az internet segglukában írva, hogy a hatósági árazásnak ez a vége.
2022. márc. 10. 09:14
16/22 anonim válasza:
Ma akartam venni 5 lityit a láncfűrészbe. Ahol voltam (átlagos vidéki város) a Shel nél semmi nem volt! Se 95, se 100 as és semmilyen dízel sem. A közelében lévő benzinkúton (valami maszek) ott tömött sorok. Szal ma pihi lesz. :D
2022. márc. 10. 09:23
17/22 anonim válasza:
#16 Én tavaly óta már akkus láncfűrésszel nyomulok! :D
Legalább 15köb fát termeltem ki vele magamnak a télen. (Saját erdőből)
Csak láncolajat kapjak! :D
2022. márc. 10. 09:39
18/22 anonim válasza:
17: Gondolkodtam rajta, hogy lecserélem akkusra a jelenlegit, de évente 1x2x van csak beüzemelve ez a gép 4 éves lesz. MS271 es :) Szerintem a használt árból is futná egy erős akksis, de valahogy jobban bízok a benzinesben. Nem sürgős, ha más nem veszek a jöv héten benyát. Addig lenyugszanak a népek.
2022. márc. 10. 09:52
19/22 anonim válasza:
#18 Én lehet hogy megtartanám a benzinest is (én legalább is megtartottam)
Amúgy arra nem gondoltok, hogy mivel 4 napos hétvége jön, a szokásos ügymenet része, hogy sokan tankolnak előre?
Általában érdemes előbb tankolni 1-2 nappal azoknak akik a 4 napos hétvégén utazni akarnak kocsival, mert péntek délután vagy szombat reggel már menni kellene és nem sorban állni a benzinkúton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!