Az új NÁTÓ bázisunkkal a dunántúlon, potenciálisan ki vagyunk téve egy atomháborúnak! Ezt miért hagyta a kormány?
A NÁTÓ egy bázist akar építeni hazánkba. Ezzel kitéve minket egy potenciális atomháborúnak. Miért nem tíltakozik ez ellen a kormány? Miért hagyjuk ezt? Miért nem tüntetnek az emberek ez ellen?
Putyin egy hete kinyílvánította, hogy hazánk barátságban van Oroszországgal, mert nincs itt veszélyes NATÓ bázis. Erre mit tesz velünk a nyugat? Miért hagyjuk ezt? Ukrajnát is azért támadták meg, mert már veszélyes lett volna, ha a határban NATO bázisok lettek volna.

#10 Ukrajna nem NATO tag. Egy ország sem köteles megvédeni őt. Minek nyitok ki a szád, ha ennyire nem értesz a témához?
P.S.: Csak a fideszes oroszbérencek hitegették egymást, hogy nem lesz támadás, az egész nyugati világ feszülten várta már ezt.

8 én is hasonlón filózok az elmúlt napokban...
Minek ittmaradni, szar az állam, az időjárás, az emberek is büdös trollok, meg állandóan csak a hazudozás és a korrupció ami után kulloghatok irigykedve...

11) hol állítottam hogy NATO tag Ukrajna?Olvasd már el még egyszer amit írtam.
'Csak a fideszes oroszbérencek hitegették egymást, hogy nem lesz támadás, az egész nyugati világ feszülten várta már ezt.'-ahhoz képest nem voltak valami felkészültek,pl a gáztározóikat sem töltötték fel mert sokallták a világpiaci árat.most meg majd vehetik 3x annyiért..
Már meg is cáfoltam amit írtál, pedig olyan okosnak hitted magad.

Van egy kocsordi atombunkerem, jó pénzért eladó.
Komolyra fordítva: a NATO-hoz való csatlakozást népszavazás is megerősítette. Nem hiszem, hogy pont manapság nagyobb lenne a NATO elutasítottsága, mint a kilencvenes évek végén.
Amúgy meg ha atomháború törne ki, tök mindegy, a Dunántúlon van-e NATO-létesítmény. Akkor az emberiségnek, de legalábbis Európának harangoztak, a sugárzás nem áll meg az országhatárokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!