Miért fáj az embereknek az ütemanyagárplafon?
Épp németeknél járok, tegnap 2 euró volt a benzin és a diesel.
Ma 2,20-2,25. Azaz mostani árfolyammal kb 900 Ft.
Ezt szeretné mindenki? (Mondjuk úgyis jön, kérdés, hogy mikor)

Azért mert egy átverés, egyrészt lenyeletik a veszteséget a nagy és kis kereskedőkkel másik részét kipótolják adóforintból.
Ugyan az mint a rezsi csökkentés, a számlád kevesebb de a többi részt ki kell pótolni az államnak akkor meg ugyanott vagyunk.

Akartam is kérdezni hogy merre jártál,mert most 2,20 körül van.a pályán lehet hogy még több,még nem figyeltem.ez ugye a régi jól bevált normál 300-as árfolyammal is 650 felett van,a Gyurcsány féle árfolyammal 500 körül,a mostani 400-assal 900 körül alakul.szóval nagyon nem mindegy hogy ki van kirmányon.
'úgyis jön, kérdés, hogy mikor'-a fidesz egyetlen célja hogy valahogy kihúzza a választásokig,utána elazabadul a pokol.az éves költségvetési hiány felét már összehozták 2 hónap alatt, erről persze az M1 elfelejtett beszámolni.
'Ezt szeretné mindenki?'-ezt a kérdést nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!