Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fáj az embereknek az...

Miért fáj az embereknek az ütemanyagárplafon?

Figyelt kérdés

Épp németeknél járok, tegnap 2 euró volt a benzin és a diesel.

Ma 2,20-2,25. Azaz mostani árfolyammal kb 900 Ft.

Ezt szeretné mindenki? (Mondjuk úgyis jön, kérdés, hogy mikor)

2022. márc. 9. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A vevőknek nem fáj alapból, de valakinek mindig ki kell fizetni a cehhet a végén. Nincs ingyenebéd.
2022. márc. 9. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
A nem pénzügyi analfabéták felfogják, hogy a hatósági árak egyrészt károsak, másrészt velük vagy nélkülük, de ígyis-úgyis a vevő fizeti meg az egészet.
2022. márc. 9. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert egy átverés, egyrészt lenyeletik a veszteséget a nagy és kis kereskedőkkel másik részét kipótolják adóforintból.

Ugyan az mint a rezsi csökkentés, a számlád kevesebb de a többi részt ki kell pótolni az államnak akkor meg ugyanott vagyunk.

2022. márc. 9. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
2 a legtöbb embert hol érdekli a pénzügy? Legtöbben szerintem azt nézik, hogy ki tudják fizetni, vagy nem. Vagy már a tízmillió gazdasági szakértő országa is vagyunk?
2022. márc. 9. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Már megint egy idióta kérdés. AHogy írték előttem, nincs ingyen ebéd. TOvábbra is fizeted adó formájában.
2022. márc. 9. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4: azért érdekeljen pénzügy, hogy értsd, semmi sincs ingyen. Ha nem itt fizeted meg, akkor másban. Szemfényvesztés, választási fogás, amit nem lehet fenntartani sokáig.
2022. márc. 9. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Akartam is kérdezni hogy merre jártál,mert most 2,20 körül van.a pályán lehet hogy még több,még nem figyeltem.ez ugye a régi jól bevált normál 300-as árfolyammal is 650 felett van,a Gyurcsány féle árfolyammal 500 körül,a mostani 400-assal 900 körül alakul.szóval nagyon nem mindegy hogy ki van kirmányon.

'úgyis jön, kérdés, hogy mikor'-a fidesz egyetlen célja hogy valahogy kihúzza a választásokig,utána elazabadul a pokol.az éves költségvetési hiány felét már összehozták 2 hónap alatt, erről persze az M1 elfelejtett beszámolni.

'Ezt szeretné mindenki?'-ezt a kérdést nem értem.

2022. márc. 9. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!