Már könyvelő ismerösök elkezdtek ijesztgetni hogyha jót akarunk vegyük ki a pénzt mert baj lehet a bankkal. Én nem tartom valószinűnek mert orbán annyi pénzt nyomtat amennyit akar. Mennyi az esélye a bedőlésnek?
De okosak a könyvelő ismerőseid.Pont attól megy csődbe a bank, ha mindenki egyszerre kiveszi a pénzét.
2022. márc. 9. 09:10
3/11 anonim válasza:
Én nem sokat látok rá, nem látom azt az okot ami miatt csődbe mehetne, kivéve persze a bankpánikot amit a kretén könyvelő ismerőseidhez hasonlók idéznének elő.
2022. márc. 9. 09:11
4/11 anonim válasza:
Na, pénznyomtatás....
Atya gatya...
Aztán meg begyújtashoz jó lesz mi?
OTP? Magyarország egyik "legdrágább" bankja. Nem véletlenül!
Mert az egyik legstabilabb és legnagyobb.
Külföldi bankok először a leányvállalatukat fogják leépíteni, ha nagyobb krach üt be náluk.
Itt ez a veszély nem fenyeget.
2022. márc. 9. 09:12
5/11 anonim válasza:
Könyvelő létére, nem sok ésszel van megáldva.
2022. márc. 9. 09:12
6/11 anonim válasza:
Könyvelőnek kb annyi az ismerete a pénzügyi dolgokhoz mint buszsofőrnek a szervizeléshez. Lehet hogy ért hozzá de lehet hogy sík hülye, a könyvelőidnek az utóbbi a valószínű.
2022. márc. 9. 09:14
7/11 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam hogy esélytelen.
Szóval hülyeséget beszéltek.
2022. márc. 9. 09:18
8/11 anonim válasza:
Te is megéred a pénzed, ha a gyakorin kapott válaszokat bármire is tartod. Az eddigi válaszolókban fel sem merült, hogy ez a tanács ugyan miben gyökerezhet :)
Csányi beszélt róla és vannak adatok az egyes leányokról is, azért az ukrán-orosz kitettségük nem óriási.
Van betétbiztosítás, ami fizet, hacsak nem 30 millión felül tartasz a bankban, de akinek ennyije van, annak már van annyi esze is lehet, hogy ne egy bankban tartsa az egészet.
De az OTP egy magyar böhöm, igen messze van attól, hogy a Sberbank sorsára jusson.
2022. márc. 9. 09:30
10/11 anonim válasza:
Mi értelme bedönteni a bankokat a pánik miatt? A könyvelők az OBA garanciáról nem hallott? Aki 30 millió alatt tart bankbetétet, annak nincs félnivalója. Akinek több van diverzifikaljon, fektessen be vagy nyisson más banknál is számlát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!