Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egész Europa elitéli a kegyetl...

Egész Europa elitéli a kegyetlen háborús agresszort, csak mi magyarok állunk Putyin pártján? Mi lesz ezzel a nemzettel?

Figyelt kérdés

Lengyelek, V4ek mindenki.

Fideszes hozzaszólók meg védelmezik?????

Normális ez?

2022. márc. 7. 19:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
43%
Miért állnánk Putyin pártján? A politika és a közvélemény is elítéli az orosz agressziót, legfeljebb a neten találkozhatsz egy maroknyi troll orosz propagandájával.
2022. márc. 8. 00:09
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem védelmezi.
2022. márc. 8. 17:34
 33/34 anonim ***** válasza:
77%

Nem találkoztam olyan magyar emberrel aki Putyin pártján áll.

Ha engem kérdezel az egész háborúról nem tudok már egyik pártján sem állni. Mindkettőjüknek igaza is van, de közben nincs. Egyik kutya másik eb...

2022. márc. 9. 21:21
 34/34 anonim válasza:
Itt egy YT videó, szerintem ez hiteles, nyilván ő sem tud mindent hajszál pontosan, viszont nagyon jól át látja a dolgokat. Egyébként saját véleményem szerint az USA tönkre akarja tenni Európát és ez a belső konfliktus most épp ezt eredményezi. Az USA diktál, az európaiak meg mint a bírkák csinálják amit mond. [link]
2022. márc. 10. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!