Más is kezd aggódni?
Más is kezd aggódni a forint helyzete miatt? 2hét alatt surrolni kezdte a 400at és pár nap alatt jobban be is fog dőlni.
A googlenak a kalkulátorán látszodott hogy 2 napig kb mesterségesen tartotta az értéket az állam, de így is egy 15 ft-ot emelkedett az euro azóta.
Félre ne értse senki, tudom hogy a szomszédban háború van, de már nem is attól félek hooogy átterjedne ránk. Hanem a pénznemünk ekkora romlása lassan jobban megrémiszt...
Gyerökök, ezért kellene nyelvet tudni, meg jó szakmával rendelkezni, és máris nyugat-magyaroroszágon lakhatnál, és ingázhatnál osztrákba.
Nekem 2000 euro a fizum, + 13, 14. havi, el sem tudjátok képzel mennyire örülök neki hogy két hete 355 volt az euro, ma meg már 400 ft.
Mocskosul sokat kerestem csak azzal hogy euroban kapom a fizum, és itthon elköltöm.
Csövi nektek.
De, ha átváltod forintra, ugyanúgy értéktelen szar lesz. Annyit fogsz fizetni a kenyérért, mint aki forintba kapja a fizuját.
1es. Hadrakötelezhető férfi vagyok nyugi, de attól még a megélhetés es szeretteim megélhetése jelen idő békéjében most fontosabb szerintem.
És hát... tényleg tartok mert ha belegondolsz... 12nap alatt közel 45forintos növekedés, miközben az olajár ugyanúgy drágulni fog amint megszünik az árstop, a háború miatt...
9-es!
Pontosan!
Nálad a pont.
2 éve 300 ft volt az euro.
20euro 6000 ft ot ért.
ma meg már 8000 ft-ot.
Baromira megéri most a határ mentén élni és dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!