Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is kezd aggódni?

Más is kezd aggódni?

Figyelt kérdés

Más is kezd aggódni a forint helyzete miatt? 2hét alatt surrolni kezdte a 400at és pár nap alatt jobban be is fog dőlni.

A googlenak a kalkulátorán látszodott hogy 2 napig kb mesterségesen tartotta az értéket az állam, de így is egy 15 ft-ot emelkedett az euro azóta.

Félre ne értse senki, tudom hogy a szomszédban háború van, de már nem is attól félek hooogy átterjedne ránk. Hanem a pénznemünk ekkora romlása lassan jobban megrémiszt...

2022. márc. 7. 15:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
7%
Jó neked.Biztos nő vagy, azért nem aggódsz a nemzetközi helyzet miatt mert téged úgysem hívnak be.
2022. márc. 7. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Ne a FT miatt aggódj, hanem inkább amiatt, hogy, ha zorbán marad, akkor nálunk is RUB lesz a nemzeti valuta, és sajnos esélyes, hogy ebbe semmi irónia, vagy vicc nincs. Már Lengyelország is ellenünk van és ők is Putyinbarátként tekintenek ránk, pedig ők voltak az utolsó európai szövetségeseink. Nagyon-nagyon egyértelmű, hogy a kelet-nyugat-hoz tartozó kérdéskörről szól ez a választás és az is, hogy nem tud senki sem "semleges" maradni ebben a kérdésben.
2022. márc. 7. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Bizony én nagyon aggódom else tudom képzelni mi lesz itt a jóléti kormányzás után, azaz választások után. Teljesen elinflálódik a pénzünk.
2022. márc. 7. 15:19
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
A semlegesség nem fideszül azt jelenti jelen pillanatban, hogy teljesen egyedül marad az ország.
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Engem is aggaszt. Talán már késő is tenni valami.
 6/20 anonim ***** válasza:
12%

Gyerökök, ezért kellene nyelvet tudni, meg jó szakmával rendelkezni, és máris nyugat-magyaroroszágon lakhatnál, és ingázhatnál osztrákba.

Nekem 2000 euro a fizum, + 13, 14. havi, el sem tudjátok képzel mennyire örülök neki hogy két hete 355 volt az euro, ma meg már 400 ft.

Mocskosul sokat kerestem csak azzal hogy euroban kapom a fizum, és itthon elköltöm.

Csövi nektek.

2022. márc. 7. 15:24
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

De, ha átváltod forintra, ugyanúgy értéktelen szar lesz. Annyit fogsz fizetni a kenyérért, mint aki forintba kapja a fizuját.

2022. márc. 7. 15:33
 8/20 A kérdező kommentje:

1es. Hadrakötelezhető férfi vagyok nyugi, de attól még a megélhetés es szeretteim megélhetése jelen idő békéjében most fontosabb szerintem.

És hát... tényleg tartok mert ha belegondolsz... 12nap alatt közel 45forintos növekedés, miközben az olajár ugyanúgy drágulni fog amint megszünik az árstop, a háború miatt...

2022. márc. 7. 15:34
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
7) nem,mert most sokkal több forintot kap a pénzéért mint korábban.
2022. márc. 7. 15:36
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

9-es!

Pontosan!

Nálad a pont.

2 éve 300 ft volt az euro.

20euro 6000 ft ot ért.

ma meg már 8000 ft-ot.

Baromira megéri most a határ mentén élni és dolgozni.

2022. márc. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!