A baloldal a háború oldalán áll, miért nem kezdenek már valamit velük?
Orbán Viktor is kiírta tegnap az oldalára, hogy a baloldal a háború oldalán áll.
Hihetetlen amit ezek a pofátlanok megengednek maguknak, Mzp-vel az élen.
Attól tartok addig fognak provokálni, hogy végül tényleg belekeveredik az ország a háborúba.
Miért nem csinálnak valamit ezekkel az őrültekkel?
Amuagy meg az oroszok rohantak le Ukrajnat... most tokmindegy milyen velt vagy valos serelemert. Es ok fenyegetik jelenleg a vilagot nuklearis vilaghaboruval.
Es most gondolkozz el, a jobb vagy a baloldal-e aki az oroszokhoz dorgolozik..
Akkor ki is aki haboru vagy legalabbis a haborut kirobbanto agresszor baratja?
Veluk akkor nem kellene kezdeni valamit?
"Putyin már nem tudom hányszor mondta azt hogy: már sokszor elmondtam."
És egyébként elsőre is hadüzenettel ért fel a kijelentése, szóval itt a NATO-nak van türelme.
Putyin számtalanszor azt mondta el, hogy hogyan kíván szuverán államok ügyeibe beleszólni, mert szerinte neki jár.
Ezt nem tűrték országok és ezért kezdett háborúzni.
Miért nem kezdenek valamit a társadalmi hulladékokkal, akik nem képesek gondolkodni és önálló döntéseket hozni? Miért adunk írni, olvasni nem tudó, érettségit meg nem szerző embereknek szavazati jogot? Mi jogon döntheti el egy ilyen ember az én jövőmet, akinek fingja nincs az életről? Tehetnék még fel millió kérdést.
Remélem, hogy a kérdés kamu, mert tényleg nem tudom elhinni, hogy vannak ekkora hülyék. Bár lehet, hogy én vagyok túl naiv.
https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
Ezt ajánlom mindenkinek az figyelmébe. :D Orbán a komcsik ellen harcolt, amit itt elmond, most ő is pontosan ezt csinálja. Meleg, migráns gyűlölet. Patás ördög Soros, meg EU. Tessék kicsit gondolkodni és átlátni dolgokon. Elhiszem, hogy még mindig sok kommunizmusban traumatizált ember él itt, de ideje volna felnőni.
#18:
Az ellenségkép megkreálásával és az állandó "veszélyhelyzet" fenntartaásával való kormányzást nem Sztálin meg Hitler találta ki. :) Több ezer éve "feltatlált" manipulációs módszer. Tömegeket mindig könnyű meggyőzni, hogy minden bajukért mások a hibásak, csak jó egygyügyű módón, könnyen megérthetően kell nekik tálalni. Ez egy alapvető emberi természet, hogy a sikertelenség okát mindig könnyebb másra kenni, mint szembenézni vele. Ezt a gyengeséget használják ki a vezetők.
A negatív, félelemmel teli kampányok mindig sokkal sikeresebbek mint a pozitív...
Sajnos ahogy elnézem a világ és a magyar politikát, most pártállástól függetlenül... a politika már rég elveszettete a fő funkcióját. Miszerint, hogy a politikusoknak a népet kellene képviselni, de a "hatalom" a nép kezében van. Ez már rég nem igaz. Itt csak politikusok küzdenek a saját személyes hatalmukért. Az egyik azért hogy megkaparintsa, a másik azért hogy megtartsa. A nép amúgy csak éppen annyira nincs letojva, hogy a támogatást megszerezze tőlük... De amúgy le van tojva... És MINDENT ennek a hatalmi harcnak vetnek alá.
Amúgy nem is értem sokan miért gondolják hogy a politiki vezetőknek (ismétlem tök mindegy melyik pártról/országról beszélünk) feltétlenül az a célja hogy a népnek jó legyen :) Régi alapvető politikatudományi tézis, hogy a túl jó körülmények élő nép elkezd gondolkodni, kombinálni, túlságosan érdeklődni a politika iránt. És az nem jó :) Mármint az aktuális hatlomnak. Akkor jó a politikai vezetőknek, ha népnek vannak napi gondjai, nem túlságosan iskolázott, informált, stb. És elvan a saját kis világával mindenki foglalva. És a vezetőknek annyi a feladata ezzel, hogy a nép gondjaira egyszerű magyrázatokat adjon. Akkor a választópolgár jól elvan... max néha kicsit morgoldóik. Meg hát ha van gond, akkor lehet a népnek néha kockacukrot dobni.. :) Ha nem lenne mindig gond... a politikus szükségtelen lenne :) Nem lenne aki kockacukrot dobjon :)
Persze valamennyire "szinten" kell tartani a népet, de csak a szükséges mértékben. Az pedig hogy ez a szint hol van, hát az politikai berendezkedéstől függ... Van olyan ország, ahol az éhhalál küszöbén is 70-80% az adott junta támogatottsága. :D :D :D
"A negatív, félelemmel teli kampányok mindig sokkal sikeresebbek mint a pozitív..."
Egyébként amit írtam, az magába foglalja a kommunizmusban traumumatizált embereket és az egész társadalom mentalitását. De mondhattam volna +világháborúból traumatizált embereket. Szerinted ezek mit adtak át az utódaiknak? Vajon miért pesszimista a magyar? :D Nem annyira nehéz kitalálni. Azt lehet gyűlölettel megfogni, aki a saját problémáit nem tudja megoldani és a saját életét nem tudja élvezni/rendbe tenni. Másokat okolni mindig könnyebb, mint felfogni, hogy mindig saját magunk vagyunk a problémáink okozói. Nem pedig mások.
Azért ez sem igaz, hogy a negatív sikeresebb kampány. :D Igen, egy olyan országban, ahol naponta minimum 48-50-en követnek el öngyilkosságot, ebből minumum 6 meg is hal, + minden 4. ember mentális beteg(depresszió, szorongás, stb), ott nincs nagyon csodálkozni való, hogy ezzel lehet "előre haladni, nem hátra".
"feltétlenül az a célja hogy a népnek jó legyen :)"
Hát, ha talán az oktatást reformálnák és tanítanák több mindent az egészségről(fizikai+mentális+ egy kis gazdaságtan), akkor talán végre gondolkodnának az emberkék, hogy valami k*rvára el van itt torzulva. Már alapból az gáz, hogy pszichopatákat juttatunk hatalomra. Talán ezen kéne először elgondolkodni. :D Népnek a felelőssége és hibája sokkal nagyobb, mint a kormányé. Mert most is ez a társadalom ölbe tett kézzel, a p*csáján ülve rinyál, meg okoskodik, ahelyett, hogy kezükbe vennék az irányítást. :D Ezért is mondom, hogy ideje volna felnőni és önálló döntéseket hozni. Nem pedig elvárni, hogy majd mások megoldják a problémákat, meg majd más gondolkozik helyettem. Ilyen sosem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!