A baloldal a háború oldalán áll, miért nem kezdenek már valamit velük?
Orbán Viktor is kiírta tegnap az oldalára, hogy a baloldal a háború oldalán áll.
Hihetetlen amit ezek a pofátlanok megengednek maguknak, Mzp-vel az élen.
Attól tartok addig fognak provokálni, hogy végül tényleg belekeveredik az ország a háborúba.
Miért nem csinálnak valamit ezekkel az őrültekkel?
Egyik fél se teljesen jól csinálja, de a makizajék legalább jó bicskanyitogatóan, liberális agresszív szokás szerint.
Putyin már nem tudom hányszor mondta azt hogy: már sokszor elmondtam.
Elég birkatürelme van a palinak, USA a kubai rakétaválságnál már egyből hisztizett, meg atommal fenyegetőzött.
Putyin meg már nem is tudom mióta szagolja 5 méterről a jenkik rakétáit.
5:
Szerintem nincs 180 fokos fordulat. Csak kozel mar a valasztas addig kell taktikazni, az idot huzni. Ugyanis latja hogy meg a Fidesz szimpatizansok nagy resze is eliteli az orosz agressziot.
Orbannak amugy mindig is ment a koponyegforgatas. Amikor meg igazi szabadsagharcos volt a rendszervaltas elott, tobbpartrendszert, nyugathoz csatlakozast, liberalis demokraciat, es az oroszokrol valo levalasert harcolt... Ezzekkel a celokkal lett ismert.
Aztan lathato kesobb milyen iranyba indult el.
5.👍
Bár szerintem orbánnak már csak egy politikája van...a PÉNZ
“Magyar hazafi vagyok” kezdőszett
Iskolában elhangzik a meleg szó: akár erőszakkal is fellépünk
Igazi háború: kitör
“Ebbül jobb ha kimaratunk”
Azert szerintem ez eros csusztatas hogy a baloldal haborut akar.
Ok fegyvereket akartak szallitani az ukranokat megsegiteni. Ami elfogadom hogy kockazat... De nem egy itthoni haboru kirobbantsa a cel. Vagy Te ugy gondolod?
Csak a Fidesz kommunikacioja mar sok eve olyan, hogy tortenik valami es egy "egygyugyu" magyarazatot adnak hozza.
Itt pl azt hogy aki segiteni akar Ukarjnanak az haborut AKAR.
Ez kb olyan mintha azt mondanam hogy a Fidesz kedvez az oroszoknak sok dontessel, mert Ok meg az oroszok kezere AKARJAK kijatszani az orszagot... Ez kb pont ugyanaz a demagog retorika...
Ezeket hivjak sarkitasoknak... vagy csusztatasoknak vagy ahogy tetszik.
Myilvan mind a ketto netto hulyeseg.
De a jonep beszlopalja az ilyeneket mert a szajukba adjak.
Nem...nem akar a baloldal haborut Magyarorszagon. Mint ahogy a Fidesz hogy sem adja oda az orszagot az oroszoknak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!