Na mit szóltok, hogy ebben az évben még egy közv.kutatást se sikerült megnyernetek?
elmondanám h 2010ben is válság volt, 2020 ban is de valahogy csak nem sikerül csődbe menni milyen dolog ez már
11es hát igen publicus meg republicon legyünk nagyvonalúak még ők is ezt mérik
Kérdező... most sem fog csődbe menni az ország..hiába várod nyerítve.
Csak az államcsődik rengetek negatív lépcső vezet, infláció, mnukanélküliség, energiaválság, fizetésképtelenség, kkv-k megszűnése..stb ez mind mind megelőzi az államcsődöt. Tudom ez nagyon bonyolult dolog, mert az egyszerű ember annyit tud felfogni, ha államcsőd van, akkor van baj, amúgy nincs baj..xD
14-es, nem ezt nagyon nem mondanám, sőt... akár ki nyer áprilisban, azaz kevesebb, mint 1 hónap múlva, arra a kormányra nagyon nagyon kemény és ami garantált népszerűtlen intézkedések fognak várni, főleg ha marad a helyzet és jönni fog a hideg. Akár ki nyeri a választást télen az adott párt népszerűsége be fog zuhanni.
Amiket felsoroltam gazdasági problémákat, az is garantált, hogy idén egyik sem lesz megoldva, legalább is amit én olvastam elemzőket, enyhülni a 2023-as év második felére teszik. Idén velünk marad és még csak most jön a jéghegy csúcsa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!