Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoktátok nézni a Bayer-show...

Szoktátok nézni a Bayer-show műsort?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bayert nem.
2022. ápr. 15. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
A műsorát nem szoktam nézni, de egyébként csípem az ürgét a szókimondó stílusa miatt. Kell egy ilyen ember a jobboldalnak is, nem csak mindig a baloldalnak lehet alpári megnyilvánulása.
2022. ápr. 16. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

2 évvel ezelöttig néztem. De addigra a kivácsiságomat legyőzte az idegeskedés. Megelégeltem az ostoba aljas hazug, demagog propagandát.

Az egyik beszélgetős Bayer műsorban arról beszéltek, hogy Amerikában azért van sok elhizott gyerek, mert a buzzik megerőszakolják őket, és bánatukban sokat esznek. És nem viccből mondták, önironikusan, magukon gunyolodva, hanem halálkomolyan mesélték. És egymásra licitálva sápitoztak, és ájuldoztak, hogy hány millió kövér gyerek van Amerikában. És ezek a degeneráltak kétharmaddal nyernek. Hát nem bánnám, ha Putyin barátjuk véletlenül ide is ledobna egy atombombát.

2022. ápr. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!