Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoktátok nézni a Bayer-show...

Szoktátok nézni a Bayer-show műsort?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Az alacsony szellemi szintű embereknek való, amikor pl. Bayer kontráz Kocsis Máté pártszövegeire, propagandaműsor azoknak, akik csak pártvéleményt akarnak hallani.
2022. márc. 5. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Jobboldali vagyok, néztem egy időben. Pont úgy eluntam, ahogy a Pesti tv-t, mert olyan szinten csak egyféle véleményt hallani, hogy teljesen kiszámítható és így unalmas is lesz az egész. Varga Ádám műsorai még többnyire jók (pl. Fair right csatorna), de Bayer totálisan ugyanaz a séma, bejön, cinikus fröcsögés az ellenzékről meg a dekadens nyugatról, minden ellenzéki fikázása, kreténnek beállítása, még akkor is, ha alapból igaz. Uncsi :(.
2022. márc. 10. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Ha gyors agyhalált akarsz elérni egy ellenségednél, akkor ültesd le elé és nézesd meg vele. Létezik ilyen, hogy sejthalál, ha most elkezded nézni a Bayer-show-t, akkor az agysejthalál mértéke másodpercenként duplájára nő.
2022. márc. 10. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon alpári és bélforgató ember, még a fideszeseket sem értem hogy nézhetik.
2022. márc. 11. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem, elég alacsony színvonalú, alpári mocskolódás megy rajta. Azt vettem észre, hogy mióta megy a műsor, egyre többen hasonló hangnemben kezdenek megnyilvánulni a közösségi platformokon. Mintha a műsor ezt a jellegű mocskolódó hangnemet legitimizálná, nyugodtan lehet az ellenzékieket féregnek, fehérjehalmaznak és kreténnek nevezni már kb.
2022. ápr. 15. 14:18
 6/13 A kérdező kommentje:
De, anyám is ugyanezt mondja, meg azzal fenyeget, hogy elveszi a telefonomat, ha azt nézem a youtubon.
2022. ápr. 15. 14:23
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, nézzed nyugodtan ha Homo bayericus akarsz lenni.
2022. ápr. 15. 14:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja anyám, hogy nem nézhetem, mert nagyon csúnyán beszél. És ha nézem, nyomógombos telefont fogok kapni.
2022. ápr. 15. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég volt mára az internetből, menj inkább Minecraftot játszani ha unatkozol.
2022. ápr. 15. 14:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Jó, akkor átmegyek az egyik haveromhoz.
2022. ápr. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!