Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elfogadhatóak az LMBTQ tagjai?...

Elfogadhatóak az LMBTQ tagjai? Te elfogadod a másságukat avagy nem?

Figyelt kérdés
Nekem nincs vele gondom, amíg nem a gyerekek előtt csinálják.
2022. márc. 5. 17:14
A kérdező szavazást indított:
El, ha nem csinálják nyilvánosan
Mindenféle helyzetben elfogadható
Vesszen az LMBTQ
37 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Aki szerint elfogadható teljes mértékben.

Eltudná mesélni hogy miért?

Mert szerinten a gyerekeknek nem egészséges.

2022. márc. 5. 17:21
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Hívőként mondom, mint embereket igen, szívesen beszélgetek velük de egyet nem értek vele. A szélsőjobbos gyűlöletkeltést akik ott direkt inzultálják őket az rgy undorító dolog, ítélkezni egyikünknek sincs joga Jézusnak egyedül. :)

A lopás, csalás, hazudozás…sem nagyobb bűn mint az.

A Pride lehetne korhatáros mondjuk 22 vagy 25.

2022. márc. 5. 17:23
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező. Személyesen neked mit ártott az LMBTQ? Csak mert ez a sokadik ilyen jellegű kérdés.
2022. márc. 5. 17:28
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem érdekelnek a gyerekek sem, rosszabbat is látnak. Mindenki csináljon, amit akar, és ne avatkozzon más magánéletébe
2022. márc. 5. 17:28
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

Fogalmakkal probléma van.

Jogállamban semmit nem "kell" elfogadni. Ők sem fogadják el a keresztény konzervatívokat, sőt előszeretettel bélyegezik őket naciknak.

Tolerálni lehet, ami annyit tesz, hogy megtűröm őt magam mellett, nem bántom fizikailag azért, amilyen. De ennek is vannak határai, pedofíliát pl. senki nem tolerál, ők sem.

A melegházasság meg a többi baromságaik egyáltalán nem az elfogadás kérdésköre, különösen nem a gyerekek agymosása kicsi korban. Ez már a társadalom megerőszakolása, a saját torz értékrendünk keresztülverése hisztipozzal, erőszakkal.

A másságot elfogadom önmagában, a politikai agymosást és társadalom átalakítására, családmodell szétverésére irányuló kísérleteket nem. És normális ember harcol az ilyesmi ellen, jöjjön bárkitől, bármikor.

2022. márc. 5. 17:37
 6/23 anonim ***** válasza:
69%
3-as vagyok. Csak azért kérdezem, mert kérdezőnek biztos vannak negatív tapasztalatai LMBTQ személyekkel és ezért utálja őket.
2022. márc. 5. 17:39
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
a torkukat elvágnám
2022. márc. 5. 17:40
 8/23 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként akik itt utálkoznak valószínű 1 LMBTQ személyt sem ismernek személyesen. Ahogy a romákat is könnyebb utálni, mint megismerni, esetleg összebarátkozni velük.
2022. márc. 5. 17:47
 9/23 A kérdező kommentje:

6# Első munkahelyem a diploma után, önkormányzat.

Mivel elég sok mindenhez értettem, ezért sokszor hívtak informatikai problémák megoldásához a helyi óvodába. Pld óvodai internet, műsor hangosítás, zenék/cd-k írása, stb.

Az óvodás kislányok mindig jöttek ölelgetni. Aztán páran azt mondták szerelmesek a fiatal bácsiba. Bolt egy kisfiú, aki szintén.

Az óvónő mondta neki, hogy a lányokat kell neki szeretni. A fiúcska azt mondta: látta hogy a fiúk is lehetnek egymásba szerelmesek.

Na nekem itt elég volt az összes melegből.

Mára annyira megbékéltem velük, amíg nem gyerek előtt csibaljak nem baj. Sokáig homofób voltam emiatt.

2022. márc. 5. 17:47
 10/23 anonim ***** válasza:
42%
Akik nem kérkednek a ferde hajlamaikkal, nem erőltetik rá azokat másokra, és nem próbálnak heterókat felszedni, azok elfogadhatóak. Akik szándékosan provokálják az embereket, azok nem.
2022. márc. 5. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!