Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán a semmibe pávatáncolta...

Orbán a semmibe pávatáncolta magát? Megint a rossz oldalra nyaltunk mint már annyiszor?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#19: Az ukránok belefutottak abba a tipikus hibába, amibe mi is belefutottunk a kiegyezés után, illetve a románok is Trianon után - túlzottan féltik/féltették a frissen megszerzett önállóságukat a nemzetiségektől. Nem mondom, hogy ez egy támogatandó dolog, mert egyáltalán nem az, de úgy sem kéne beállítani, hogy példa nélküli gonoszságot csinálnak. Kicsit ha megértőbbek lennénk egymással, jobb hely lenne ez a világ. Most nem csak rád gondolok, hanem úgy általánosságban ukránokra, oroszokra, magyarokra, mindenkire.

"Németország sem hajlandó lemondani az orosz gázról, mert még nálunk is nagyobb mértékben függ tőle."

Ez nem igaz, az EU-ban mi függünk messze leginkább az orosz gáztól.

A Russian Times masszív propaganda, az orosz hadviselés része. Ukrán híroldalakat nem szoktam olvasni, és szerintem nincs is olyan világszintű lefedettsége egyiknek sem.

Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de a nap végén egy dolog számít: Oroszország megtámadta Ukrajnát, egyébként már nem először. Megsértette Ukrajna területi integritását, ezzel nemzetközi szerződések sorát rúgta fel, és ezért bűnhödniük kell. Ha nem büntetjük meg őket ezért, azzal nagyon rossz precedenst teremtünk, mert akkor onnantól senki nem fogja tiszteletben tartani a nemzetközi jogot. Azt a világot pedig nem szeretnéd kipróbálni. És ez a dolog független attól, hogy az ukránok amúgy jók, vagy rosszak, ők egy független, szuverén állam, demokratikusan válaszott vezetéssel, és bár lehetnek vitás kérdéseink akár nekünk, magyaroknak is velük, ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania, Oroszországnak is.

2022. márc. 26. 23:56
 22/23 anonim ***** válasza:
*Russia Today, nem tudom miért Russian Timest írtam. :D
2022. márc. 26. 23:58
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ez nem igaz, az EU-ban mi függünk messze leginkább az orosz gáztól"

Oké, elnéztem, Németország tényleg mögöttünk van, de amit te írsz, az se állja meg a helyét, mert Csehország és Lettország beelőz minket, ők 100%-ban orosz gázt importálnak.

[link]

"A Russian Times masszív propaganda, az orosz hadviselés része. Ukrán híroldalakat nem szoktam olvasni"

A tévéje lehet, hogy propaganda, én a híreket szoktam olvasni néha, és eddig még semmi propagandát nem találtam, hacsak a témaválasztást nem. Teljesen tényszerűen hozza a híreket, mindkét oldal véleménye megtalálható, és utána lehet nézni a valóságtartalmának, ha mást is olvas az ember. Megmutatni nem tudom neked, mert hiába linkelem, nem tudod elolvasni.

Nem azt mondtam, hogy ukrán híroldalakat olvasol, hanem, hogy csak az van engedve Európában, így az európai sajtó is csak onnan tud meríteni, az orosz oldal el van nyomva. Érdekes, hogy én már régen olvastam az ukrajnai biolaborokról, magyar híroldalak nem hoztak semmit, csak konteós oldalakon lehetett talán olvasni. Aztán csak megjelent magyar hírportálokon is, de az ukrán propagandának megfelelő köntösben, holott azóta már kiderült, hogy egyértelmű bizonyíték van rá, és az USA pénzelte.

"Megsértette Ukrajna területi integritását, ezzel nemzetközi szerződések sorát rúgta fel, és ezért bűnhödniük kell."

Mint ahogy Ukrajna is megsértette a minszki egyezményt, esze ágában sem volt betartani. Ez a háború nem most kezdődött, már 2014 óta tart, csak most eszkalálódott.

2022. márc. 27. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!