Igaza volt Dobrev Klárának, hogy Márki-Zay Péter nem bírja a politikai nyomást?
Igen, én is erre gondoltam. Eleinte MZP elég stabilnak és határozottnak tűnt, mostanra mintha veszített volna ebből a keménységből, és egyre impulzívabb. Értem én, hogy stresszel, de nincs egy személyes tanácsadója, aki objektíven átlátja a helyzetet és megtanítja a stresszkezelésre?
Bárki is vádolta meg pszichopátiával, most már borítékolható, hogy legalább nem az. A pszichopatákra nincs ilyen hatással a stressz.
Alapvetőbb gond van, ő csak tetézi a bajt.
Az egy szép kövér ellenzéki szavazói vélemény volt a 6 összefogott pártról, hogy az előválasztáson nagy arányban egy ismeretlen kívülállót választottak meg a pártok jelöltjei helyett.
Aztán hamar kiderült, hogy ő sem jó megoldás. Hirtelen került magasba, rendesen szédül. Ráadásul szinte egy csak törtetésből álló személyiség. Teljesen független a pártoktól, ő sem kér belőlük, ők sem kérnek belőle. Nem tudom az okát, leglátványosabb Jakab ellenszenve; ha valamiben egyezkedik Márki-Zay a pártokkal, Jakab akár egyedül is ellentmond, és nyilvánosan le is hülyézte. Annyiból megértem az indulatosságát, hogy nem kicsit bosszantja, hogy Márki-Zay eljátssza a lehetőségüket. Olyan döntetlen körül álltak, lehetett volna javítaniuk, de fordítva történt. Sikerült odajutniuk, hogy csak a mindenféle baját, bajkeverését figyelmen kívül hagyó Orbán gyűlölők maradtak a szavazóik. Ez, legfeljebb a 2/3 meggátlására elég; arra az ínséges időre meg előrelátóan bőven előkészült a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!