Undorító, ha egy magát kereszténynek való ember, szembemegy a lelkiismeretével. :(

Úgytűnik, Toroczkainak az a fontos, hogy a kárpátaljai magyarok autonómiát kapjanak. Tök furcsa nem? Hogy egy magyar politikus, a magyarokért aggódik egy ilyen hekyzetben.
Persze, tudom én, hogy mi a gondotok ezzel😂

Beszélgettem tegnap egy elméletileg függetlenként megválasztott, de amúgy vérfideszes polgármester nővel. Minden vasárnap a templomból posztol, a fb-n most persze minden a menekültekről szól, ő az egész havi fizetését odaadja...
Ömlött a szájából a telefonban, hogy megérdemlik, a magyarok is eddig jöttek volna, így jártak, igaza van az oroszoknak.
Ez a balfac legalább nyíltan vállalja, hogy seggfej.

Szavazatszerzés, de annyira elszámolja magát Toroczkai :D
Figyeld csak meg, háborog a sok marha az oltás ellen -> MHM kivár, majd ők is oltásellenes rigmusokat kezdenek el skandálni és az egész kampányukat erre építik fel.
Megtámadja Putyin Ukrajnát -> MHM kivár, látja a "sok" oroszbarát kommentet, majd oroszbarát rigmusokat kezd skandálni
Nyakamat rá, hogy így megy :) Csak azt hiszik, hogy azért mert látnak 1-2000 ilyen kommentet, akkor már a fél ország ilyen, nem értem, hogy ilyen hülyék? Tényleg ennek a 10-20ezer idiótának kell a szavazata? Így sem jutnak be a parlamentbe :D

Normális politikus nyíltan mellé áll.már rég be kellett volna küldeni a honvédséget Kárpátaljába.
Mink vagyunk nato tagok, nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!