Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közmédia tényleg orosz...

Felkelhetetle kérdése:

A közmédia tényleg orosz propagandát nyomat?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból ránéztem, őszintén én nem láttam rajta, hogy ők az oroszok irányába húznának. Valaki, betudna linkelni egy ,,hírt", amiben ők az oroszok oldalán vannak és helyesnek ítélik meg a megszállást? Vagy ez is csak egy ellenzéki hazugság?

Amúgy nem, nem vagyok Fideszes.

2022. márc. 3. 23:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

6 Azért vicces, hogy mindig azon meg a sírás, hogy a közmédia csak egy narratívat mutat be, erre tessék most bemutatták mind a két oldalt, akkor most ez a baj. :D

Szerencsétlen Nógrádi kimerte jelenteni, hogy Oroszországnak erősebb a hadserege mint Ukrajnának, ez aztán tényleg mocskos orosz propaganda vagy kimerte jelenteni, hogy az energiaszektorban az oroszoktól függünk, mint kb az össze európai ország. Ezek aztán tényleg mocskos orosz propagandák.

2022. márc. 3. 23:33
 12/15 A kérdező kommentje:
10 Na ha ez a felmérés ma készült volna, senki nem merte volna szegény, mártír Ukrajnát a korrupt kategóriába besorolni, ma már a valóság nem politikailag korrekt. :D
2022. márc. 3. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
12: "olyan korrupt, hogy attól már csak feketeafrikai diktatúrák maradnak jobban el." írtad Ukrajnára. Amikor kiderült, hogy ez nem igaz, mert az oroszok korrupciós indexe roszabb náluk, akkor gyorsan terelsz láthatóan.
2022. márc. 4. 05:33
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Kilóg a fideszes lóláb.
2022. márc. 4. 06:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Esetleg az M1-en.
2023. júl. 31. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!