A közmédia tényleg orosz propagandát nyomat?
Kíváncsiságból ránéztem, őszintén én nem láttam rajta, hogy ők az oroszok irányába húznának. Valaki, betudna linkelni egy ,,hírt", amiben ők az oroszok oldalán vannak és helyesnek ítélik meg a megszállást? Vagy ez is csak egy ellenzéki hazugság?
Amúgy nem, nem vagyok Fideszes.
"Amúgy nem, nem vagyok Fideszes."
Ebből tudjuk, hogy az vagy. Ők szokták ilyen lelkesen beírni ezt, amikor "teljesen véletlenül" a fidesz álláspontját adják elő.
Nem, semmi orosz propaganda nincsen.
Szimplán a ballibek most ezt kapták utasításba, hogy ezt kell hazudni.
A közmédiában szimplán nem felejtették el, hogy pár hónapja az ukránok még minket fenyegettek meg katonai fellépéssel és hogy sorozatosan támadták Magyarországot és az ott élő magyar kisebbséget.
"Szimplán a ballibek most ezt kapták utasításba, hogy ezt kell hazudni."
A fideszesek mindig azt hiszik, hogy az ellenzéki sajtó is olyan, mint a fideszes, hogy kimegy a központi ukáz, hogy most erről kell írni. Mondjuk ezen nem kell csodálkozni, hogy ha valaki ezt látja a propagandasajtóból, amit fogyaszt, akkor azt hiszi, hogy az egész világ ilyen.
3 Ezek szerint akkor nem az én figyelmem kerülte el valami. :)
Néztem amúgy az RTL-en, hogy az számít orosz propagandának szerintünk, hogy ki merjük jelenteni, hogy Ukrajna nem egy működőképes ország vagy hogy azt merészeljük mondani, hogy olyan korrupt, hogy attól már csak feketeafrikai diktatúrák maradnak jobban el.
Kérdező, a valóban érdekel, mire mondják, akkor olvasd el ezt:
Kétkulacsos kormánykommunikáció: a közmédiába is bekerültek az orosz háborús propaganda állításai | atlatszo.hu
" olyan korrupt, hogy attól már csak feketeafrikai diktatúrák maradnak jobban el."
Akkor elfelejtkezel az egyik szomszédjáról, egy bizonyos Oroszországról. :)
9: akkor nézd meg a korrupciós listát, 2021-ben Ukrajna: 32 pont, oroszok: 30 pont, vagyis praktikusan egy szinten vannak, de Ukrajna 2 ponttal kevésbé korrupt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!