Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Putyin megtámad egy független...

Putyin megtámad egy független országot, emberek meghalnak és ezek után van olyan ember aki Putyin pártján van?

Figyelt kérdés
Mi lenne ha ne adj Isten minket tamadnanak meg es mindenki tojna rank es azt vedenek masok akik rank tamadtak. NEKUNK EZ HOGY ESNE????????????????????

2022. márc. 3. 19:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%

Az, hogy diktatòrikus országokat támadott meg az USA. Az ott áldozatul esett civileknek az élete ugyanannyit ér. Ôk is ugyanùgy megérdemelték volna ezt a hisztériát, ezt a mártír szerepet. Az ott maradt pusztítás után értük ki emelte fel a szavait? Teljesen lényegtelen hogy demokratikus vagy terrorista ország volt megtámadva. MINDEN AKARATÁN KÍVÜL háborùba cibált vagy keveredett áldozat megérdemli ugyanazt a tisztességet. Ha Oroszorszag háborùs bûnös mehet Amerika után sorban a bíròságra. Elítelem, hogy háborùt indítottak, de már nagyon bosszantò ez a mártírkodás közben folyamatosan követelôznek a nyugattòl. Csak meg kell nyitni a nyugi híreket folyamatosan hazudoznak az adatokròl és történésekrôl az Ukránok amiket akár videò és képes bizonyítékokkal cáfolnak illetve “csicskáztatják” a NATOT különféle követelésekkel. Az Ùj kedvencem h Amerika vadászgépeket küldjön és menjen Ukrán légtérbe lövöldözni. Amit nyílván elutasított az Amerikai állam. Csak remélni tudom, hogy egyszer ekkora világ összefogás lesz a ma is éhezô gyerekekért vagy hátrányos helyzetû emberekért mert minden országnak meg van a sajátja ès ôk is megérdemelnek egy élhetô világot.

Nem találom az egész videòt mert ciril betûs de igazán elismerésre méltô Zelinsky tehetsége

[link]

2022. márc. 3. 21:05
 22/29 anonim ***** válasza:
-Én a te szövegedre reflektáltam, tehát lényegtelen, hogy a kérdés miről szól, de köze van hozzá. Én lehetetlennek látom az általad felvázoltakat. Kinek kellett volna jóvátételt küldeni? Nem áldoznék irakra, de elfogadom legyen. Az viszont tényleg lehetetlen dolog, hogy az usa önmagát vagy a szövetségesei szankcionálják. Akármennyire is csúnyán hangzik egyszerűen lehetetlen dolog. És ne hasonlítsuk össze a közel-keletet ukrajnával. Oroszország mint nagy hatalom támadta le ukrajnát és sodorta veszélybe európát. Két ország között kultúrálisan és gazdaságilag is különbség van (államberendezkédésben nem fudom) és ez sokat számít. Ukrajnában nincsenek terror szervezetek, ez az első szempont. Egész európa azért szólalt fel egyként most, mert fenyegetve vannak egy nagy hatalommal, ráadásul amikor a k.keleti háborúk kezdődtek is teljesen más világ volt a közösségi média hiánya miatt. Európaiaktól nem különbözik az ukrán nép, csak kultúrálisan bizonyos szempontból, de szinte kinden másban ugyan az. Ukrajnában ártatlan embereket támadtak és szálltak meg, egy modern fejlődő országot, hiába vannak ott nácik is, hiába volt puccs és hiába volt a kelet-ujrajnai háború. Ez az amiért rezonál európa, ukrajnával. Mindezek mellett oroszországtól komoly fèlni valója lehet másoknak is az aggresszivitása miatt, kommunista diktatúra elnyomó rendszer hírében állnak, akiknek mindez a kultúrájuk része, okkal feltételezik, hogy az atom nagy hatalom területet akar szerezni, és nem egyet. Amerikának tudtommal ilyen céljai nem voltak. Lehet, hogy lehetne még megemlíteni párat de talán ez összefoglalja mi a különbség, szerintem. Részemről akkor beszélnénk kettős mércéről ha oroszország vagy a szövetségesei hírében állók szankcionálnák oroszországot. Ez az önszankcionálás elviessége egy idealista álomkép. Soha bem volt, nincs és nemis lesz.
2022. márc. 3. 21:18
 23/29 anonim ***** válasza:

[ma 21:18]: Nem én használtam a kettős mérce kifejezést először, hanem egy másik kommenttárs. Alapvetően egyetértek veled, annyit bátorkodtam megjegyezni (most már bánom, hogy ezt a vonalat belevittem), hogy a szabad világnak is van ez-az a rovásán, és mivel jelenleg - szerencsére - nincs nála, mármint a szabad világnál, erősebb, aki rajta behajtaná az igazságot, a szabad világnak folyamatosan önvizsgálatot kellene tartania.

Nyilván az önvizsgálatok nélkül is százszor jobb a szabad világ, mint az elnyomó, diktatórikus rezsimek (Kína, Oroszország, É-Korea, Belarusz, stb.), a fundamentalista terrorállamok (a Közel-Kelet jelentős része), a regionális hadurak miatt diszfunkcionális államszervezetek (Afrika jelentős része), és egyéb alacsony életszínvonalú modellek.

2022. márc. 3. 21:47
 24/29 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit olyan érzésem van a háborúval kapcsolatban mint ha lenne egy fogyatékos szomszédom aki azt mondja hogy megöl ha a kerítéséhez közel kezdek építeni valamit. Elvileg mondjuk a törvény szerint építhetnék. Én meg szépen egyik nap elkezdek alapot ásni a kerítése mellett. Ok hogy nem lenne jogos hogy megöl. De fogyatékos és én ezt tudom. Akkor miért húzom ki a gyufát? Ok hogy igazam van. De így hallottan már nem vigasztalna
2022. márc. 5. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:

[ma 14:07]: Csak ugye az ukránok nem is kezdtek el fegyvereket telepíteni. Mintha az említett fogyatékos szomszédod megfenyegetne, hogy leöl, ha építkezel, majd te nem ásod az alapot, de ő mégis megöl, arra hivatkozva, hogy akár el is kezdhettél volna alapot ásni.

"Ok hogy nem lenne jogos hogy megöl." - Pipa, az invázió nem jogos.

"De fogyatékos és én ezt tudom." - Pipa, megvan a fogyatékos szomszéd, és tudták is ezt az ukránok. Meg mások is.

"Akkor miért húzom ki a gyufát?" - Hát ez nem volt meg. A fogyatékos szomszéd átment gyilkolászni, mert csak.

2022. márc. 5. 14:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem az volt hogy csatlakozni akartak a NATO-hoz?

Építkezés=NATO-hoz csatlakozás

2022. márc. 5. 14:45
 27/29 anonim ***** válasza:
[ma 14:45]: Ja, ha a NATO-csatlakozás előkészítése már az alapozás az építkezéshez, akkor persze jó az analógia (mert a csatlakozás kb. évtizedes távlatú dolog volt, ha egyáltalán bármilyen). És akkor ez nem tetszett a fogyatékos szomszédnak. Hát igen, nem jó egy fogyatékos szomszéd mellett lakni. De hogy mások miért próbálják elmagyarázni, hogy a fogyatékos viselkedése normális...
2022. márc. 5. 19:22
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
szegény első válaszoló le lett pontozva az igazságért. hát itt látszik hogy túl sok a nyugati propaganda
2022. márc. 5. 21:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ja tojnak rájuk mert nem akarnak egy Ukrajna miatt világháborút. Én azt mondom Magyarország se ér világháborút.
2022. márc. 6. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!