Putyin megtámad egy független országot, emberek meghalnak és ezek után van olyan ember aki Putyin pártján van?
Az, hogy diktatòrikus országokat támadott meg az USA. Az ott áldozatul esett civileknek az élete ugyanannyit ér. Ôk is ugyanùgy megérdemelték volna ezt a hisztériát, ezt a mártír szerepet. Az ott maradt pusztítás után értük ki emelte fel a szavait? Teljesen lényegtelen hogy demokratikus vagy terrorista ország volt megtámadva. MINDEN AKARATÁN KÍVÜL háborùba cibált vagy keveredett áldozat megérdemli ugyanazt a tisztességet. Ha Oroszorszag háborùs bûnös mehet Amerika után sorban a bíròságra. Elítelem, hogy háborùt indítottak, de már nagyon bosszantò ez a mártírkodás közben folyamatosan követelôznek a nyugattòl. Csak meg kell nyitni a nyugi híreket folyamatosan hazudoznak az adatokròl és történésekrôl az Ukránok amiket akár videò és képes bizonyítékokkal cáfolnak illetve “csicskáztatják” a NATOT különféle követelésekkel. Az Ùj kedvencem h Amerika vadászgépeket küldjön és menjen Ukrán légtérbe lövöldözni. Amit nyílván elutasított az Amerikai állam. Csak remélni tudom, hogy egyszer ekkora világ összefogás lesz a ma is éhezô gyerekekért vagy hátrányos helyzetû emberekért mert minden országnak meg van a sajátja ès ôk is megérdemelnek egy élhetô világot.
Nem találom az egész videòt mert ciril betûs de igazán elismerésre méltô Zelinsky tehetsége
[ma 21:18]: Nem én használtam a kettős mérce kifejezést először, hanem egy másik kommenttárs. Alapvetően egyetértek veled, annyit bátorkodtam megjegyezni (most már bánom, hogy ezt a vonalat belevittem), hogy a szabad világnak is van ez-az a rovásán, és mivel jelenleg - szerencsére - nincs nála, mármint a szabad világnál, erősebb, aki rajta behajtaná az igazságot, a szabad világnak folyamatosan önvizsgálatot kellene tartania.
Nyilván az önvizsgálatok nélkül is százszor jobb a szabad világ, mint az elnyomó, diktatórikus rezsimek (Kína, Oroszország, É-Korea, Belarusz, stb.), a fundamentalista terrorállamok (a Közel-Kelet jelentős része), a regionális hadurak miatt diszfunkcionális államszervezetek (Afrika jelentős része), és egyéb alacsony életszínvonalú modellek.
[ma 14:07]: Csak ugye az ukránok nem is kezdtek el fegyvereket telepíteni. Mintha az említett fogyatékos szomszédod megfenyegetne, hogy leöl, ha építkezel, majd te nem ásod az alapot, de ő mégis megöl, arra hivatkozva, hogy akár el is kezdhettél volna alapot ásni.
"Ok hogy nem lenne jogos hogy megöl." - Pipa, az invázió nem jogos.
"De fogyatékos és én ezt tudom." - Pipa, megvan a fogyatékos szomszéd, és tudták is ezt az ukránok. Meg mások is.
"Akkor miért húzom ki a gyufát?" - Hát ez nem volt meg. A fogyatékos szomszéd átment gyilkolászni, mert csak.
Nem az volt hogy csatlakozni akartak a NATO-hoz?
Építkezés=NATO-hoz csatlakozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!