Orbán Viktor miért nem beszéli meg Putyin barátjával, hogy ő lehessen Ukrajna miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
Ott lophat és gazdagodhat kedvére,hajbókolhat a barátjának! Legalább eltűnne Magyarországtól!2022. márc. 3. 17:41
1/11 anonim válasza:
Jó lenne nekünk, de Orbán nem tud ukránul, meg elég jól érzi itt magát szerintem.
2/11 anonim válasza:
"Ott lophat és gazdagodhat kedvére,hajbókolhat a barátjának!"
Itt is!
3/11 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy miért van ennyi troll ebben a kategóriában.
Viccesnek hiszitek magatokat? Vagy csak szellemi fogyatékosok vagytok?
4/11 anonim válasza:
Nem alkalmaznak a FÁK-ban olyan diktátorokat, akiknek nem megy anyanyelvi szinten az orosz.
5/11 anonim válasza:
Nem nagyon értem, miért kell engedni, hogy az oldal egyébként sem túl magas színvonalát ennyire lezüllesszék.
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy benézek, végigfutom a kérdéseket, és inkább megyek tovább.
Azt hiszem, ezt az érzést hívják szekunder szégyennek.
6/11 A kérdező kommentje:
Troll lennék? Pedig a kérdésem annyira komoly mint a fidesz gyermekvédelmi népszavazása!
2022. márc. 3. 18:10
7/11 anonim válasza:
Azért mert elbújt. Úgy nehéz beszélni valakivel, ha nem tudod, hol keresd
8/11 anonim válasza:
Anya beszélt rólad apával,mielőtt megtudták,hogy fel fogod lökni ezt a kérdést?
9/11 A kérdező kommentje:
De érzékeny mimóza lelkűek ezek a nagy fidesznyikok!Mi van gyerekek, azért ne sírjatok!Mondjuk azért már szomorkodhattok,hogy már csak 1 hónapig pöffeszkedhet a szotyiköpködő csüngőhasú malacotok!
2022. márc. 3. 21:43
10/11 anonim válasza:
Márki egy hónap múlva araszol a levesbe,rózsaarcú Kúrcsány nevelgethet új malacot 2028-ra...Gyáááá,milesszitt,semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!