Igaza van MZP-nek, hogy Orbán a háborút ment előkészíteni Oroszországba?
2022. febr. 26. 12:01
A kérdező szavazást indított:
Összefogás párti vagyok, igaza van és hasznosnak tartom, hogy ezzel is támadja Orbánt.
Összefogás párti vagyok, igaza van de kontraproduktívnak tartom, hogy ilyenekkel dobálózik.
Összefogás párti vagyok, nincs igaza de hasznosnak tartom, hogy ezzel is támadja Orbánt.
Összefogás párti vagyok, nincs igaza és kontraproduktívnak tartom, hogy ilyenekkel dobálózik.
Fideszes vagyok, MZP hülye.
Mi Hazánkos vagyok, ezzel csak lejáratja magát és az Összefogást.
Mi Hazánkos vagyok, ez szavazatokat hozhat nekik.
MKKP-s vagyok, ezzel csak lejáratja magát és az Összefogást.
MKKP-s vagyok, ez szavazatokat hozhat nekik.
18 szavazat
1/6 anonim válasza:
Összefogás párti vagyok, nincs igaza és kontraproduktívnak tartom, hogy ilyenekkel dobálózik.
2/6 anonim válasza:
Éppen kezdtem látni fantáziát MZP-ben, de most megmutatta, hogy egy idióta.
3/6 anonim válasza:
12:22... inkább legyen a kevésbé problémás 'idióta'
5/6 anonim válasza:
MZP egy tudathasadásos elmebeteg, nekünk nem lenne szerencsés az Oroszokkal összeveszni.
Borítékolok egy 30% inflációt amit MZP művelne.
Biztos vagyok benne, hogy Amerika küldte kishazánkba, embert még nem halottam ennyire Nato és az USA felé húzni.
6/6 anonim válasza:
Persze, majd az amerikaiak a magyarokkal fognak foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!