Szabalyos volt ez a covid oltas?
Figyelt kérdés
Az ismerosom nem reg volt korhazban cukorbetegseg miatt, nem volt beoltva. Egy reggel arra ebredt, hogy a noverke beoltja ot Szputnyikkal. Lehet feljelentest tenni?2022. márc. 3. 11:33
1/10 anonim 

válasza:

Persze, ez megtörtént. Én meg a római pápa vagyok.
2/10 anonim 

válasza:

Nem, mert hiányoznak az ékezetek, helyesen oltás.
3/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg megtortent, nem kamuzok. En be vagyok oltva egyebkent, de az ismerosom ellenzi az oltast. Helyesnek tartom az oltast, de en nem kenyszeritenek ra senkit. Az az ember egyebkent sulyos cukorbeteg, es idos is. Ra nagyon veszelyes a virus
2022. márc. 3. 11:39
4/10 anonim 

válasza:

Nyilván teljesen hihető történet. :D
5/10 anonim 

válasza:

És honnan vette a nővérke azt a Szputnyikot? Csak mert két hónapja bezúzták az összes maradékot, mert lejárt a szavatossága.
6/10 anonim 

válasza:

Ugyan már, hogyhogy honnan, hát a háttérhatalmi titkos raktárból természetesen.
(:D)
7/10 anonim 

válasza:

Az egy dolog, hogy ki mit mond, pláne ha nem neked személyesen mesélte, hanem te is sokad kézből hallod. És elnézést kérek, de még inkább pláne így van, ha idős személyről van szó. A saját nagymamámat is saját elmesélései alapján minden nap olyan kalandok érik, amikből kétlem, ha egy árva kukk valóságos lenne, akkor minden nap benne lenne az esti híradóban.
8/10 anonim 

válasza:

Szerintem ez titkos összeesküvés,azért Szputnyik mert az azzal oltottak maguktól indulnak a frontra,kortól függetlenül.
(Komolyan hallottam már ilyen konteót :D )
9/10 anonim 

válasza:

Szputnyikkal oltott vagyok, van infód hogy mikor aktiválódik a chip? Hétvégére bevásároljak még, vagy akkor már masírozni fogok a frontra?
(Jót röhögtem, köszi. :DD)
10/10 anonim 

válasza:

Nem tudom mikor aktiválódik,de tartós tejet már ne vegyél.
Én is Szputnyikos vagyok,mehetünk együtt.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!