Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarok miért szimpatizálu...

Mi magyarok miért szimpatizálunk és támogatunk egy olyan népet akik gyűlölik a magyarokat és ott ártottak a magyar kisebbségnek ahol tudtak?

Figyelt kérdés
Mi ez a nagy ukrán magyar összeborulás most? Semmivel nem jobbak vagy külömbek a ruszkiknál!
2022. márc. 3. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
A tét az, hogy lesznek-e oroszok a szomszédaink vagy sem. Később ez mit jelent ránk nézve? Bevonulnak ide is idővel vagy csak simán mi leszünk a front. Az oroszok elkezdték visszafoglalni a régi érdekszférájukat, oda nem vonulnak be ahol már bábkormányuk van.
2022. márc. 3. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Viisza köszön az átlag magyar narratíva és retorika. Minden ukrán ugyanaz és a kormány is. Gg
2022. márc. 3. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

"Magyar kisebbség"

Gondolom nekik is a C. típusú emberkékkel van a bajuk, mint nekünk is itthon.

Felvételeken látni, milyen figurák jönnek menekültként....én is csak fogtam a fejem...

Ukránok letudják annyival: Magyarok.

Gondolom az életben nem jártak még az ilyenek Magyarországon.

2022. márc. 3. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Jó a marketingjük.
2022. márc. 3. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Ez valami új píszí divat lett,én a magam részéről nem borulok össze a magyargyűlölő ukránokkal.
2022. márc. 3. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Érdemes kettéválasztani azt is. Vannak a politikusok és azok sleppje aki hergelt és végrehajtott... Sokan vannak azok is akik bedőltek a propagandának. De ott vannak (ebben a dologban is) az ártatlanok. Szóval ez sem csak fekete és fehér, mint ahogy semmi. Utólag főleg nem egyszerű jelen helyzetben. Akkor és azonnal kellett volna határozottan fellépni.
2022. márc. 3. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem összeborulás, de most sajnos ez kell. Nekem is a gyomrom fordul, de kell, hogy ne a kárpátaljaiakat vigyék bosszúból golyófogónak.
2022. márc. 3. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!