Mi magyarok miért szimpatizálunk és támogatunk egy olyan népet akik gyűlölik a magyarokat és ott ártottak a magyar kisebbségnek ahol tudtak?
Figyelt kérdés
Mi ez a nagy ukrán magyar összeborulás most? Semmivel nem jobbak vagy külömbek a ruszkiknál!2022. márc. 3. 10:41
1/7 anonim válasza:
A tét az, hogy lesznek-e oroszok a szomszédaink vagy sem. Később ez mit jelent ránk nézve? Bevonulnak ide is idővel vagy csak simán mi leszünk a front. Az oroszok elkezdték visszafoglalni a régi érdekszférájukat, oda nem vonulnak be ahol már bábkormányuk van.
2/7 anonim válasza:
Viisza köszön az átlag magyar narratíva és retorika. Minden ukrán ugyanaz és a kormány is. Gg
3/7 anonim válasza:
"Magyar kisebbség"
Gondolom nekik is a C. típusú emberkékkel van a bajuk, mint nekünk is itthon.
Felvételeken látni, milyen figurák jönnek menekültként....én is csak fogtam a fejem...
Ukránok letudják annyival: Magyarok.
Gondolom az életben nem jártak még az ilyenek Magyarországon.
5/7 anonim válasza:
Ez valami új píszí divat lett,én a magam részéről nem borulok össze a magyargyűlölő ukránokkal.
6/7 anonim válasza:
Érdemes kettéválasztani azt is. Vannak a politikusok és azok sleppje aki hergelt és végrehajtott... Sokan vannak azok is akik bedőltek a propagandának. De ott vannak (ebben a dologban is) az ártatlanok. Szóval ez sem csak fekete és fehér, mint ahogy semmi. Utólag főleg nem egyszerű jelen helyzetben. Akkor és azonnal kellett volna határozottan fellépni.
7/7 anonim válasza:
Nem összeborulás, de most sajnos ez kell. Nekem is a gyomrom fordul, de kell, hogy ne a kárpátaljaiakat vigyék bosszúból golyófogónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!