Mi ez a sok afro ukrán menekült a belvárosban?
Figyelt kérdés
Állitólag diákok.Mindegyik taxival járkál, apum taxis azt mondja non stop pörög egész nap, annyit rendelnek. A rendszer összeomlott a központjukban a terheléstől.Volt aki tegnap Berlinbe akart utazni csak nem vállalta.Szerintem a többsége nem diák hanem afrikai menekült és Ukrajnán keresztül jönnek be.Ez lehetséges szerintetek?2022. márc. 3. 09:21
21/30 A kérdező kommentje:
Igen 15, 17 én is így gondolom.Ez nagyon fura, itt valami nem stimmel.
2022. márc. 3. 09:48
22/30 anonim válasza:
Amúgy tényleg ijesztő hogy ezek a migráncsozó csőcselék magyarok mi konspirációkat tudnak kitalálni. Kb a laposföldesekkel meg a chemtrail hívőkkel egy szint.
23/30 anonim válasza:
Igazából nem is léteznek az ukránok, sőt a háború is cska meg van rendezve csak elterelés hogy a 300% afrikai bevándorló ukrajnából át tudjon jönni nem?
24/30 A kérdező kommentje:
Itt vannak a trollok, én itt be is fejeztem nincs erre szükségem.Szép napot.
2022. márc. 3. 09:50
25/30 anonim válasza:
Jaja,jó hogy nem azt bégetitek megint hogy a migráció csak álproblema :)
26/30 anonim válasza:
Ja igazad van. Ukrajna közvetlenül határos Afrikával és Indiával is. Miért nem mentek simán csak haza stoppal. Okos!
27/30 anonim válasza:
Igen, most Ukrajnán keresztül jönnek, mert az most a legcsendesebb, legbiztonságosabb terület. Luxusvonatokat indítanak kimondottan az afrikai migránsoknak, mert nincs más dolguk.
28/30 anonim válasza:
Tenyleg zommel barna borueket lattam az allomason, abszolut kimondhato hogy donto tobbsegben voltak.
29/30 anonim válasza:
Sok Kárpátaljainak dolgozik rokona Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban. Ők mentek tovább hozzájuk. Egy fehér bőrű ukránt könnyebben befogadja valaki pár napra
De egy nigériai egyetemistának aki Harkivban tanul kije van Budapesten? Senkije. Jó hogy beketelik pár napba míg talál valami megoldást.
30/30 anonim válasza:
Hírekben elmondta Szijjártó, mi ez az afroukrán menekült: "a tárcavezető arról számolt be, hogy egyre rosszabb a helyzet Kijevben, ezért kedden tizenegy autóval kimenekítették a magyar nagykövetség munkatársainak egy részét, az ott menedéket kereső három magyar civilt, illetve a dél-afrikai és nigériai külképviselet tíz-tíz, segítséget kérő munkatársát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!