Mi ez a sok afro ukrán menekült a belvárosban?
Egyébként valamelyik stáb csinált egy ilyen afrikai csoporttal interjút.
Igen, nem nagy megfejtést, ukrajnában tanuló egyetemisták, akik szintén menekültek az ukránokkal a háború elől. Ahogy már fentebb is írtam magyar kampuszokon is találsz csomó ilyen afrikai egyetemistát.
10es
Apum ugyanerre panaszkodik esténként h már nem bírja ezt a bűzt amilyen szaggal vannak ő is ma reggel kefélte az ülést és tele rakta illatósítóval a kocsiját.Ma állítólag már budáról várja a címeket mert besokallt tőlúk.
De azért valahogy csak ki tudtad fizetni azt a légfrissítőt abból a 150ezer forintból amiért átvitted őket a Keletiből Budára a követségükre?!
"Én is meglepődtem, az emberek 80% simán afrikai"
Jól van hagyjuk már a baromságot. Jó hogy ki nem találod hogy az ukrajnából jövő menekültek 120%-a afrikai. Szánalmas.
Ez a kérdés is csak egy ilyen burkolt migránsozás.
Ti magyar plebejus prosztó prolik még egy ilyen háborús helyzetbe is csak az afrikai migráncsokat konspiráljátok bele. Az állami propaganda már ennyire szétsorvasztotta az agyatokat.
"Na meg ha külföldi tanulók akkor miért menekültekkel "menekülnek" hisz nekik van akkor hová hazamenni ideiglenesen."
Azért hogy tudjál retardált fasz*ságokat kérdezni.
Szerinted a háborús ukrajnából indul repülőjárat kongóba vagy nigériába vagy mit tudom én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!