Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sok afro ukrán menekül...

Mi ez a sok afro ukrán menekült a belvárosban?

Figyelt kérdés
Állitólag diákok.Mindegyik taxival járkál, apum taxis azt mondja non stop pörög egész nap, annyit rendelnek. A rendszer összeomlott a központjukban a terheléstől.Volt aki tegnap Berlinbe akart utazni csak nem vállalta.Szerintem a többsége nem diák hanem afrikai menekült és Ukrajnán keresztül jönnek be.Ez lehetséges szerintetek?

2022. márc. 3. 09:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként valamelyik stáb csinált egy ilyen afrikai csoporttal interjút.

Igen, nem nagy megfejtést, ukrajnában tanuló egyetemisták, akik szintén menekültek az ukránokkal a háború elől. Ahogy már fentebb is írtam magyar kampuszokon is találsz csomó ilyen afrikai egyetemistát.

2022. márc. 3. 09:39
 12/30 anonim ***** válasza:
55%
Én apumat is kérdeztem, ő mondta, hogy ukrán főiskolákon és egyetemeken tanultak. Apum azt is mondta, hogy mind igazolványokkal érkezett hozzánk, amikből kiderült, tényleg ott tanultak. Meg azt is mondta az apum, hogy valamiért nem akarnak magyar egyetemekre átjelentkezni...biztos itt nehezebb nekik tanulni.
2022. márc. 3. 09:41
 13/30 A kérdező kommentje:

10es

Apum ugyanerre panaszkodik esténként h már nem bírja ezt a bűzt amilyen szaggal vannak ő is ma reggel kefélte az ülést és tele rakta illatósítóval a kocsiját.Ma állítólag már budáról várja a címeket mert besokallt tőlúk.

2022. márc. 3. 09:42
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

De azért valahogy csak ki tudtad fizetni azt a légfrissítőt abból a 150ezer forintból amiért átvitted őket a Keletiből Budára a követségükre?!

2022. márc. 3. 09:44
 15/30 anonim ***** válasza:
55%
Én is meglepődtem, az emberek 80% simán afrikai. Honnan jönnek ők tényleg Ukrajnából?? Elég furcsa az biztos. Ha lenne közöttük egy-kettő reális lenne mert ott is vannak esetleg külföldi egyetemisták de erre az arányra ez nem magyarázat.
2022. márc. 3. 09:44
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
13# részvétem faterodnak.Én tegnap már 2 fuvart lemondtam otthagytam őket hiába óbégattak utánam nem vagyok erre kiváncsi.
2022. márc. 3. 09:45
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Na meg ha külföldi tanulók akkor miért menekültekkel "menekülnek" hisz nekik van akkor hová hazamenni ideiglenesen.
2022. márc. 3. 09:46
 18/30 anonim ***** válasza:
63%

"Én is meglepődtem, az emberek 80% simán afrikai"

Jól van hagyjuk már a baromságot. Jó hogy ki nem találod hogy az ukrajnából jövő menekültek 120%-a afrikai. Szánalmas.

Ez a kérdés is csak egy ilyen burkolt migránsozás.

Ti magyar plebejus prosztó prolik még egy ilyen háborús helyzetbe is csak az afrikai migráncsokat konspiráljátok bele. Az állami propaganda már ennyire szétsorvasztotta az agyatokat.

2022. márc. 3. 09:47
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

"Na meg ha külföldi tanulók akkor miért menekültekkel "menekülnek" hisz nekik van akkor hová hazamenni ideiglenesen."

Azért hogy tudjál retardált fasz*ságokat kérdezni.

Szerinted a háborús ukrajnából indul repülőjárat kongóba vagy nigériába vagy mit tudom én...

2022. márc. 3. 09:48
 20/30 anonim ***** válasza:
26%
18 Szerintem amúgy libbant a kérdező,de mindegy.😅
2022. márc. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!