A kérdező szavazást indított:
Mi Hazánk Mozgalom
DK-Jobbik-Momentum-MSZP-LMP-Párbeszéd közös pártlist
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Fidesz-Kereszténydemokrata Néppárt
114 szavazat
1/18 anonim válasza:
Aki segít a mindennapokban a nyomorultságomban!
Az nem tudom melyik párt lehet.
2/18 anonim válasza:
✅ Attól függ ! Melyikre irányul a kérdés ?
- LISTÁN vagy
- EGYÉNIBEN ?
4/18 anonim válasza:
Még jó, hogy nem így zajlik a szavazás. Elsöprő Fidesz-Kdnp győzelem lesz. Az ellenzéki összefogásnak nevezett valami nagyon csúnyán le fog égni. Egyre több abszurd hülyeséget halmoz össze MZP amitől komolytalannak nézik az emberek.
5/18 anonim válasza:
Csakis Orbán Viktorra. A jó Isten küldte nekünk magyaroknak őt. Ő Isten ajándéka
6/18 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kérdező, de úgy vélem,hogy ez egy magánügy. Ha így menne a dolog akkor nem titkos szavazások lennének.
7/18 A kérdező kommentje:
Én csak közvélemény kutatást szerettem volna, ha nem akarsz szavazni senki sem kötelez. Egyébként meg itt sem lehet megnézni ki mire szavazott.
2022. márc. 2. 20:09
8/18 A kérdező kommentje:
Listásra gondoltam. Elfelejtettem konkretizálni.
2022. márc. 2. 20:11
9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a Fidesz több abszurd hülyeséget beszél, nekem és az országnak semmit nem adtak:3 Végre szeretnék egy élhető Magyarországon élni, úgyhogy hajrá Ellenzék! :D
2022. márc. 2. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!