Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kitör a III. vH azt többek...

Ha kitör a III. vH azt többek között liberális barátainknak köszönhetjük?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 20:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
58%

9.

Azért támogatják, hogy ne legyen Putyiné Ukrajna. Aztán később más is. Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted?

2022. márc. 1. 20:38
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

10.

Nem inkább Gyurcsány?

2022. márc. 1. 20:39
 13/35 anonim ***** válasza:
42%
Ahol politikai alapon diszriminálják az orosz sportolókat, ott nincs liberalizmus. Ahol politikai alapon cenzúrázzák az orosz adásokat, ott nincs sajtószabadság. A mexikóiak is megmondták, hogy azért nem akarják korlátozni az orosz csatornákat, mert az cenzúra lenne. És nekik van igazuk. Ezek a nyugato hatalmak lehet hogy demokratikusak, de hogy nem liberálisak az egészen biztos, a liberalizmus teljesen mást jelent. Egy liberális ország pl. nem küld fegyvereket egy háborúba, hogy azokkal embereket öljenek, hanem próbál a békére törekedni. Esküszöm liberálisabb ma Magyarország mint a legtöbb nyugati, ami azért már elég durva...
2022. márc. 1. 20:43
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
A vén szar kommunista putyinnak aki nem bírja megérteni, hogy diktatúrában élni rossz demokráciában jobb.
2022. márc. 1. 20:45
 15/35 anonim ***** válasza:
31%

11

Te ennyire hülye vagy? Pénzel egy fegyverekkel támogatni a kisebbségi jogokat lábbal tiprókat, akik a tetlegességtől sem riadtak vissza? Elmebajosak vagytok.

2022. márc. 1. 20:51
 16/35 anonim ***** válasza:
29%
8 Mit szeretnél hallani?Politikai szempontból nézve teljesen jogos amit az oroszok tesznek.Az ukránok adtak is rá okot.Senki nem mondta, hogy az oroszok jók lennének, attól még igazuk van.Az ukránok most megszívták, máskor meg mások szívták meg.Ez ennyire egyszerű.
2022. márc. 1. 20:54
 17/35 anonim ***** válasza:
75%

Aki megszívta, az az oroszok. És az hogyan van, hogy itt pattogtok cenzúráról, az oroszoknál 100x ekkora cenzúra van. Háború nélkül. Az nem baj, mi? Kettős mérce. Nagyon jól teszik, hogy betiltották az orosz állami adókat Európában. A sajtó- és véleményszabadság ugyanis nem arról szól, hogy állami szinten, ipari méretekben terjesztjük a hazugságokat, meg az ostobaságokat.

Ti nem ilyen látens Orbán- és Putyin fanok vagytok? Ja, de.

2022. márc. 1. 21:20
 18/35 A kérdező kommentje:
17 És mivel fűtenél,ha nem orosz gázzal ? ( :
2022. márc. 1. 22:07
 19/35 anonim ***** válasza:
37%

"És az hogyan van, hogy itt pattogtok cenzúráról, az oroszoknál 100x ekkora cenzúra van. Háború nélkül. Az nem baj, mi? Kettős mérce"

Nem kettős mérce. Szimplán azt mondom, hogy ha liberális demokráciák lennének, akkor nem hagynák a cenzúrát. Nem mondtam hogy ez az oroszok esetében normális, nem is gondolom hogy Oroszországban olyan nagy liberalizmus lenne :D

Én liberális vagyok, és elítélem a cenzúrát minden országban. Oroszországban is és az EU-ban is. A háborút is elítélem, ez nem megoldás. Csak eddig abban a hitben éltem én is, hogy az EU demokráciái liberálisak is, viszont tévedtem, és valószínű nem én vagyok az egyetlen.

És a háborúra sem az a megoldás, hogy fegyvereket küldünk oda, hogy minél tovább elhúzódjanak a harcok, hiszen ez csak még több áldozathoz vezet. Ez azért szerintem elég logikus. A vesztes fél gazdasági és katonai támogatása nem fogja a háború idejét lerövidíteni. Ráadásul ahogy egyre lassabban haladnak az oroszok, egyre pusztítóbb fegyvereket fognak bevetni. Ha a nyugati hatalmak liberálisak lennének, akkor nem támogatnák a háború elhúzódását, hanem hagynák hogy Ukrajnát elfoglalják az oroszok, majd UTÁNA vezetnének be gazdasági szankciókat és tárgyalnának az oroszokkal Ukrajna sorsáról. De láthatóan mindenkinek az az érdeke, hogy minél több áldozata legyen enek a háborúnak, nem akar itt senki sem békét. Az is nonsense, hogy Zelenszkij követelőzik és szab feltételeket egy tárgyaláshoz, amikor őt támadták meg és ő áll vesztésre, az ő országának polgárai halnak meg... És nem hajlandó leülni tárgyalni, helyette követelőzik állandóan. Szerinted ezek alapján akar ő békét? Dehogy akar :D

2022. márc. 1. 22:45
 20/35 anonim ***** válasza:
50%

19.

Azért most már feltűnhetne, hogy mindenki szemben jön veled az autópályán.

Persze, hagyjuk szó és tett nélkül, hogy egy pszichopata diktátor elfoglaljon egy országot, csak úgy. Aztán, ha tovább jön, azt is. Mint 56-ban. Az önvédelemből folytatott háború mindig is jogos volt a történelem során és mint ilyen, támogatandó, nem tátott szájjal lesni kell.

És még egyszer mondom, az nem cenzúra, hogy betiltják a hazugságok tényként való tálalását, a dezinformációt, az agymosást. Teljesen fogalmatlan vagy a szó jelentését illetően.

2022. márc. 1. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!