Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak az emberek egy...

Miért akarnak az emberek egy olyan pártot hatalmon tartani aki konkrétan kisemmizi őket?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan nem szeretnének az ellenzékre szavazni, de nem lenne más lehetőség? Vannak kisebb pártok is, ha rossz az egyik le kell választani és így tovább. Talán akkor a politikusaink is rájönnének, hogy tenni is kéne valamit az emberekért, hogy maradhassanak.

2022. márc. 1. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyik ki fog,de ők legalább nem vallanak libsi nézeteket. Én majd akkor szavazok másra, ha a Mi Hazánknak lesz ellenük komoly esélyük.
2022. márc. 1. 17:33
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Miért a másik ember elfogadásával mi a problémád kedves 1es válaszoló :) ? Mint láthatod téged is elfogad a környezeted és nem zár munkatáborba az emberellenes megnyilvánulásaid miatt, nem gondolod hogy viszonoznod kéne ezt ?
2022. márc. 1. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
2-es,nem,nem gonolom. A liberalizmus mindennek a legalja. Kár, hogy ennyien vagytok. Mennyivel szebb volt ez a világ, amíg nem kaptatok ekkora teret. Egyébként meg ha annyira elfogadó vagy, hát fogadd el, hogy nem mindenki szívlel titeket. 🙂
2022. márc. 1. 17:39
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
De azzal hogy a liberalizmust tagadod, tagadod azt is, hogy az embernek megvannak az egyéni jogai, márpedig neked is megvannak az alapvető emberi jogaid te iq bajnok vagyis akkor saját magadat is tagadod ? Az a baj hogy okosnak akarod hinni magadat csak alapvető szavakkal és a jelentésükkel nem vagy tisztában ezért olyan kijelentéseket teszel amelyekkel önellentmondásba kerülsz, de nyugodtan írjad csak továbbra ezeket magadat égeted vele, meg a saját szegénységi bizonyítványodat mutogatod :).
2022. márc. 1. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Ja nagyon szép világ volt az ÁVH meg diktatúra kora 3as , szerintem abban az időben téged vittek volna be elsőnek hogy leverjék a vesédet mert elég bicskanyitogató stílusod van szerintem a legtöbb szomszéd be is súgott volna azonnal, amit meg is értek.
2022. márc. 1. 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
27%
4-es,Kérlek,ne csak nagy vonalakban célozgass, írd le a tutit. Szívesen olvasom, nagyon szórakoztató vagy. 😄
2022. márc. 1. 18:01
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Leírnám de sajnos nem vagy azon a szinten hogy megértsd, a szórakozást meg ne rajtam keresd, nálam sokkal szórakoztatóbb dolgok vannak, tudod pl. a kávéba szoktak tenni cián kapszulát néha néha és megisszák, na az igazán szórakoztató meg izgalmas tud lenni :).
2022. márc. 1. 18:06
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
7 Az a baj, nem tudsz mit írni. Ha nem adok még több alapot hozzá, akkor még a fikázás, és a sértegetés sem megy annyira, igaz? Pedig a libsik egyik legfőbb jellemzője. Mindenkire fújtok, aki más nézeteket vall (sosem értettem hogy fér ez össze a naaaagy "fogadjunk el mindenkit" elvükkel) .
2022. márc. 1. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Xdd amúgy kimondta neked hogy libsi vagyok ? Ez csak a te fejedben él ez a dolog, arra nem gondoltál hogy azért oltogatlak mert mondjuk ilyen kedvem van ? Mondjuk amilyen ügyesen kerülöd ki a neked címzett mondatokat, mert nemtudod őket értelmezni nem lep meg a dolog.
2022. márc. 1. 18:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyébként a legjobban az tetszik, hogy leírtam neked egy érvelést és te így figyelmen kívül hagyva elkezdtél egy magad által már a fejedben lefolytatott és elkönyvelt beszélgetést leírni nekem szó szerint mintha egy könyvet írnál és te találnád hozzá ki a párbeszédet és a mondanivalót a két fél között, minden amit írok ignorálsz és a fejedben már elképzelt hamis valósággal próbálod megtörtént dologgá tenni és utána arra reagálsz, valami zseniális amúgy ezt megfigyelni egy emberen.
2022. márc. 1. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!