Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP-nek mit szolt be ma Vadai...

MZP-nek mit szolt be ma Vadai Ágnes?

Figyelt kérdés
Írják FB-én hogy valami keményet odavágott. Megnyitom a hiroldalakat és csak a háború ömlik belőle. Mi volt az? [link]
2022. márc. 1. 15:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Mi lehetett az?
2022. márc. 1. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Azt mondta, hogy ha nem fogja be a száját, Dobrev Klára lesz az ellenzék miniszterelnök jelöltje. Erre MZP lehazaárulózta Vadait.
2022. márc. 1. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kérhetnék egy cikket, had olvassak erről bővebben. Köszi!
2022. márc. 1. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

2# az kemény!!

Látom, már összellenzéki körökben IS látják, hogy MZP totálisan alkalmatlan politikusnak!!

2022. márc. 1. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egy minimszterelnök jelőltnek be kellene fognia e a száját egy hónappal a választások előtt, de hát ők tudják. Ők az összefogás. Mindenki (fasiszta-komcsi-liberál) együtt
2022. márc. 1. 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindig látták. Már Békesi is szólt érte, de úgy voltak, hogy ha senki sem szól bele, akkor mindent MZP-vel lehet elvitetni.Gyurcsánynak jó, mert így megmutatja, hogy csak egy belső ember Klárika alkalmas ide és elkezdik felépítgetni
2022. márc. 1. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Igazából ez nem ma történt. A Kontra nevű kormánypárti portál tegnap összegyűjtött egy halom DK által megfogalmazott kritikát MZP-vel szemben, annak volt része ez is, hetekkel, hónapokkal vagy éppen még az előválasztás során ez.
2022. márc. 1. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

"Kedves Péter! Összeszorított szájjal hallgattam az elmúlt napokban azt a sok mindent, amit nyilatkoztál sokszor és sok helyen. Fegyelmezett vagyok, ezt talán te is elismered. Baloldali vagyok, ezt tudod. Azt pedig magad is megtapasztalhattad, hogy milyen sokat jelent nekem az összefogás. 2018 decembere óta kitartó munkával, sokan dolgoztunk azon, hogy a hat ellenzéki párt és a civilek idáig eljussanak. Eddig csöndben voltam, mert azt hittem, hogy csak egy rossz 24 órád volt. Most azonban világos, hogy nem ez a helyzet. [...]"

őszi szöveg.

2022. márc. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!