Az MSZP és DK miért nem tanult semmit az elmúlt 12 év alatt?
Előre bocsátom, h mocskosul elegem van a Fideszből, de most elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem az Egyenes Beszédben az ATV-n Mesterházi Attilát és Vadai Ágnest.
Ugyanaz az elvtelen, szervilis nyugat-talpnyalás, mint amiből elegünk volt 12 éve.
Amerikai csapatokat akarnak az országba, magasról szarnak a kárpátaljai kisebbségre, és általában ugyanaz az önálló arcél nélküli “követő” külpolitika rajzolódik ki a szavaikból, mint amitől egy önérzetes, nemzetben IS gondolkodó ember hányt a Gyurcsány-kormány alatt..
Van rá esély, h MZP át tud vinni egy patrióta külpolitikát, vagy tényleg ez jön vissza, ha nyer ez ellenzék??
😣
Nem nyer az ellenzék.
Nem lesz MZP kormány.
Őszinte leszek,MZP-nek először örültem, hogy végre van egy értelmes ellenzéki politikus, de kiábrándultam, sajnos nagyon alja ez az ember, elég keményen lejáratta magát.
Pedig még a fideszes propagandát sem néztem, csak a vágatlan videókat, meg élőben, de ez a tag élőben még betegebb eskü mint valami szektavezér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!