Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek se lesz már...

Szerintetek se lesz már kormányváltás?

Figyelt kérdés
Ha követitek a közvélemény-kutatasokat meg a taktikai szavazást ( [link] lehet látni hogy az ellenzék számára eléggé siralmas a helyzet, mintha nem is történt volna összefogás, és mostmár nem vagyok benne biztos benne hogy az elkövetkező egy hónapban változni fog a helyzet. Jelen állás szerint az ellenzék csak Budapesten, valamint egy egy agglomerációs körzetben és megyeszékhelyen fog egyéniben győzni, listás tekintetben is a Fidesznek áll a zászló.

2022. febr. 28. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

"Amíg ez az elképesztő lejártó kampány megy az ellenzék ellen, addig tele a gatya a Lendvai utcában."

Tudtommal MZP nem a Lendvai utcában dolgozik. A legnagyobb baloldalt lejárató kampány tőle jön.. :)

2022. febr. 28. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Eddig se volt valószínű, és szerintem az Összefogás nem is akar idén kormányra kerülni.
2022. febr. 28. 20:28
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Én már az elején azt gondoltam, hogy MZP-t a Fidesz jutatta idáig, hogy legyen egy kamu-ellenfelük, jót röhögnek a markukba, hogy sikerült lenyomni Dobrevet. Persze, hogy nem lesz kormányváltás, sajnos (nem mintha Orbán-klón MZP jobb lenne, de legalább valami)
2022. febr. 28. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:
13%
Teljesen lényegtelen, hogy ki van a kirakatban. Mzp neve még a szavazólapon se lesz rajta.
2022. febr. 28. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Hogyne lenne. Miniszterelnök jelöltként ő vezeti a közös listát.

2022. febr. 28. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
az ellenzék egyre jobban járatja le magát
2022. márc. 1. 01:17
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
El kell menni és szavazni!
2022. márc. 1. 08:41
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ebben a jelenlegi helyzetben nemhogy lesz kormányváltás, de Orbán hálásan fogja továbbadni a "lehetőséget". Nagyon sok a probléma. Az ellenzék viszont lelkes és sokat pihent, szóval még az is lehet, hogy végül mindenki jobban jár.
2022. márc. 2. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Menni kell szavazni ha változást akarunk.
2022. márc. 2. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
9%
az összeomlás ebben az évben még 1 közvéleménykutatást se nyert meg csaxolók
2022. márc. 4. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!