MZP szerint Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy háború van Ukrajnában. Biztos hogy erre az emberre akarjátok bízni az ország vezetését ?
Ha abba nem tudtok belekötni hogy szó szerint mit mondott akkor már megint az a fránya gondolatmenet védekezés.
Kimondta ezeket a szavakat ebben a sorrendben. Video van róla.
Félreértelmeztem szegény embert. Ha az egész gondolatmenetet nézem akkor tulajdonképpen még dícsérte is orbánt.
#11 "7:50-től mondja az MZP imitátor mert ugye MZP ilyet nem mondott."
Én a te szavaidra kérdeztem rá.
"Én a te szavaidra kérdeztem rá."
Mármint mire gondolsz ?
#15 arra amit idéztem is tőled.
"7:50-től mondja az MZP imitátor mert ugye MZP ilyet nem mondott."
Ezeket kimondta? Erre kérdeztem csak rá.
Lehet hogy nem lenne háború csak kiirtottak volna több tízezer orosz nemzetiségű ukrán állampolgárt a nacionalista ukrán szélsőségesek.
Az EU tisztviselők pedig felhúzták volna a szemöldöküket. Nocsak mik nem történnek a keleti végeken. De megvédjük egymást a natoban bármi is történik.
Ez irónia volt, mert folyamatosan az a duma megy hogy MZP ilyet nem mondott csak kiforgatják a szavait. Most itt a video. Szó szerint lehet hallani MZP szájából amit idéztem.
Gondoltam elejét veszem a vádaskodásnak hogy ha nem ő van a videon akkor csak egy MZP imitátor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!