Hogyan tudtok igy menni dolgozni, egyetemre, dolgotokat vegzni hogy lehet semmi ertelme epiteni a jovot mert haboru jon?
Figyelt kérdés
Barmelyik pillanatban most mar valljuk be vilaghaboru lehet ha putyesz total megorul.
Es akkor mehetunk harcolni vagy menekulni kinek mi.
Viszlat jovo, viszalat haziko, viszlat alberlet, viszlat csalad meg haverok, kesz c'est la vie baby oh yeah come on baby amerikan vietnam this is HULK spiderm an yes yes
szoval en mar nem tudom mit csinaljak, picit ugy erzem barmit csinalok a jovomert lehet el kell dobnom.
Ti?
2022. febr. 27. 17:16
12/19 anonim válasza:
Teljesen igazad van, én már több 10 éve nem csinálok semmit, mert egyszer úgy is meghalok.
13/19 anonim válasza:
Én ma, séta közben már úgy néztem az ismerős házakra, fákra, hogy vajon meddig nézhetem még őket. :(
14/19 anonim válasza:
Az élet egy totális hiábavalóság.
15/19 anonim válasza:
Kérdező, biztosan ismered azt az evolúciós tényt, hogy nem a legerősebb éli túl, hanem az, aki tud alkalmazkodni.
Ha te már a potenciális háború előtt lemondasz a jövődről és az életedről, akkor neked tényleg mindegy.
17/19 anonim válasza:
" Putyin készültségbe helyezte nukleáris elrettentő erejét, hétfőn reggel jöhet az ukrán–orosz tárgyalás."
18/19 anonim válasza:
Egyenlőre még nem tartunk ott, hogy biztosan kijelenthessük, hogy nálunk is háború lesz. Addig ugyanígy csinálni kell a dolgunkat. Nem állhat le az élet. Vagy most üljön otthon az egész ország keseregve, hogy "lehet hogy háború lesz"?
19/19 anonim válasza:
Hàt ingatlant az ország Ukrajnàhoz közel eső részén most nem vennék, de ezt leszamitva egy nato orosz meccs sztem nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!