Csak ballibsi médiából tájékozódtok?
# 11:
Én az ukrán kereskedelmi és állami tévécsatornákról írtam abban a mondatban, de sebaj. 😁 Végül is a független-objektív alternatív valóságban az M1 nem is tudósít.
"Előbb még az volt az álláspont, hogy az M1 nem tudósít az ukrán-orosz háborúról, és nincsenek a helyszínen tudósítók sem a határ innenső, sem a túlsó oldalán."
Oké. akkor tudosít, olyan jóhiszemű vagyok hogy ezt látatlanba is elfogadom hogy biztos így van. De ettől még ugyan úgy a Fidesz által cenzúrázott propagandamédia lesz.
Mer nem fuggetlen, nem objektiv, nem kozszolgalati.
Mondd meg, a regi Index, telex, 444.hu,24.hu, HVG melyik part mellett all? Ha rosszat irnak a fideszrol mar tamadjatok, pedig az igazi kozszolgalati tevekenyseget ezek a mediumok latjak el.
Koszond meg ezeknek az ujsagiroknak a munkajat!
Egyetertek ezzel a fideszessel, csak az a baj hogy ezutan az interju utan kirugtak. Normalis ember nem maradhat vezeto pozicioban
bocsi, innentol erdemes megnezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!