Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak ballibsi médiából tájékoz...

Csak ballibsi médiából tájékozódtok?

Figyelt kérdés
Csak Telexet, 24.hu-t, 444-et, RTL Híradót néztek? Ha igen, miért gondoljátok, hogy szélesebb látókörre tesztek így szert? Ez ugyanolyan, mint aki az M1 + Origo kombót fogyasztja.

2022. febr. 27. 11:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenfelől igyekszem tájékozódni.
2022. febr. 27. 11:39
 2/27 anonim ***** válasza:
66%
En foleg csak gazdasagi internetes ujsagbol tajekouodok, portfolio, vg, g7 ezen kivul kulfoldi es magyar social mediabol tajekozodom, az h egyes emberek mit latnak, tapasztalnak a vilagbol szerintem tisztabb kepet ad mint politikai propaganda lapok.
2022. febr. 27. 11:41
 3/27 anonim ***** válasza:
4%
Minden politikai oldal hírportáljait szoktam olvasni. Mondjuk egyre kevesebb értelmét látom, mert tájékoztatás már csak a kuruc.info-n fordul elő, a többi színtiszta propaganda.
2022. febr. 27. 11:41
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi az amit elhallgatnak az általad kifogásolt oldalak?
2022. febr. 27. 11:42
 5/27 anonim ***** válasza:
66%
Én a Metropolnak is lelkes olvasoja vagyok (föleg Kázmér és Huba rajongo)! De azt is el szoktam olvasni, hogy a Karácsony meg Mártha, meg egyáltalán a ballipsik micsoda szörnyek. Megnyugodtál?:-)
2022. febr. 27. 11:44
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Csak egy példa a 100 milliárdokból fenntartott Fidesz médiára:

[link]

A fazon már minden tudósítást megnézett és abból von le "szakértőként" következtetéseket. Na ezt bárki megtudja csinálni.

Ezzel szemben a Telex, de több más híroldal is kint van Ukrajnában, de legalább az ukrán határon:

[link]

Az M1 arra nem képes, hogy legalább az ukrán határra elmenjen és valódi tudósítást adjon a közpénzünkön. Nem álszakértő kell aki belehazudik a pofánkba, hanem felvételek amik meghazudtolhatatlanok.

2022. febr. 27. 11:47
 7/27 A kérdező kommentje:
#4: Például nem látom leírva, hogy Hajnal Miklósnak nincs diplomája és hazudott ezzel kapcsolatban. Helyette ilyen cikkeket hoznak le: [link]
2022. febr. 27. 11:50
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A kormánypárti médiumokban mindben ott ülnek a vezetésben a Fideszes komisszár elvtársak, szóval onnan csak az jöhet le, ami a kormány propagandanarratívájának megfelel.

Az ellenzéki médiát is nyilván lehet ellenzék felé elfogultsággal vádolni, de a legnagyobbak, Telex, 24.hu, 444, RTL, nem a DK vagy istentudja melyik ellenzéki párt politikai komisszárja cenzúrázza, nincsenek elköteleződve ilyen szinten egyik ellenzéki párt felé.

Ezért vicces az mikor fidesztálibok arról böfögnek, hogy még az ellenzéki média is az ellenzéket oltja, igen, mert ha van miért akkor megtehetik. Az Orbánisztáni médiabirodalomban viszont elképzelhetetlen az orbán rendszer kritikája.

2022. febr. 27. 11:50
 9/27 anonim ***** válasza:
0%

# 6:

Egyrészt az M1-nek vannak tudósítói mind az ukrán határon, mind pedig Ukrajna területén.

Másrészt, és ez az ami számomra nagyon érdekes. Követem az ukrán állami és kereskedelmi csatornákat. Nagyrészük mostanra ugyanazt a műsort sugározza. Miközben az országban háború zajlik, minimális élő helyszíni riport van, nagyrészt stúdióbeszélgetésekben és Skype kapcsolaton értékelik a helyzetet, a frontvonalban nincsenek riporterek.

2022. febr. 27. 11:52
 10/27 anonim ***** válasza:
97%
9# Na akkor kezd sorolni azokat a riportereket, mert eddig egyetlen egy videót sem láttam az M1 csatornáján, ami akár az ukrán határ közelében, ne talán Ukrajnában készült volna.
2022. febr. 27. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!