Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberális ellenzék miért...

A liberális ellenzék miért mindig angolul készít interjút fiatalokkal válságesemények során? Azért mert ennyire trendinek tartják és így provokálhatják azokat akik nem kozmopoliták?

Figyelt kérdés

Pl. most az ukrán-orosz konfliktus során, de a migránsválság (vagy covid első hullám) idején is mindig kivétel nélkül angolul készítettek (magyar önkéntesekkel is akik amúgy magyarul is megszólalhattak volna).

https://www.youtube.com/watch?v=FruXAptjfPY

https://www.youtube.com/watch?v=_0gVA8n8ZLg

Milyen érdekes, hogy a nagy BBC-nek bezzeg nem derogált egy csomó ukrán nyelvű (feliratos/tolmácsos) interjút készíteni a frontvonalon küzdő véres egyenruhájú angolul nem tudó katonákkal, de ők mondjuk a frontvonal szívében harcolnak nem táblákat mutogatnak meg Pray for Ukraine hestegeket posztolgatnak instán.

Ezek a liberális macskajancsik meg a határon vagy Budapesten fiatal elkényeztetett pi***kat interjúvolnak akik rossz ripacsként (lásd első videó) megjásszák a nagy hazafit miközben amúgy mindegyik nyugaton tanul és le se sz**ta eddig is az otthoni helyzetet. Nagyon hiteles tájékoztatás ez...

2022. febr. 27. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Tisztában vagyok vele, le is írtam ez a #4 hozzászólásomban.Ezt csak egy aprócska adalékként megjegyeztem egy másik hozzászóláshoz kapcsolódva.Nem is értem miért pontoztak le, mert igaz amit írtam.
2022. febr. 27. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

11: felteszem, mert irreleváns a kérdéshez képest

Mindenki tudja, hogy helyi nyelven jobb kérdezni, jobban ki tudják fejezni magukat az emberek úgy, de ez nem kevés pénz, hogy mindenhol ilyen tudósítók legyenek, ezért ez csak a gazdag szerkesztőségeknek lehet opció.

2022. febr. 27. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
12 Leírom ismét, egy hozzászólásra válaszoltam.
2022. febr. 27. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, téged miért húz fel ennyire? Neked nem édesmindegy?
2022. febr. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!