Az emberi méltóság / érzékenység felülírhatja a szólásszabadságot?
9: arról van szó, hogy te büntethető legyél-e azért, ha valaki sértőnek érzi, ami mondasz. Egyre több helyen büntetőjogi kategóri akezd lenni az ilyesmi, pl. UK, Svédországban nem lehet nő után fülyülni, büntetik.
Erről beszélek.
8, te megint az 1-es woke-os degenerált vagy ez látszik, de hadd világosítsalak fel, miben vagy hülye.
"Például ha egy orvosról megírod az újságban, hogy emberek halnak meg nála tömegével, akkor számíthatsz arra, hogy beperel és a bíróság a a javára fog ítélni."
Igen, ezt rágalmazásnak hívják. Nem arról beszéltem, hogy valakiről valótlan dolgot állítani legyen rendben.
"Ha egy szórakozóhelyen egy nőt prostituáltnak nevezel, közigazgatási eljárás nélkül fognak elpáholni."
Lincselésnek hívják. Ami ebben büntetőjogi kategória, az az, amit bunkó beszólóval művelnek, nem pedig maga a beszlás.
"Ha egy tudományos folyóiratban meg akarod jelentetni az antigravitációs kenőcsöd receptjét, jogorvoslati lehetőség nélkül el fognak utasítani."
Igen, csakhogy te ezt más felületen nyugodtan közzéteheted következmények nélkül. De te meg a beteg szektád a véleményt nem adott felületről, hanem kompletten be akarjátok tiltani.
Remélem, adtam némi betekintést abba, hogy milyen kis buta vagy.
Kedves kérdező, most hogy degeneráltnak hívtál minket, csak mert nem értünk egyet, jogosan várhatnád, hogy én is felveszem a te trágár stílusod. A szólásszabadságom birtokában mégsem teszem, de ez a saját döntésem.
A továbbiakban jó dagonyázást és vidám gyűlölködést kívánok az alpári barátaiddal egyetemben
Kérdező, édesem, én voltam az 1-es, de nem a 8-as, de azért jó látni, hogy egyből besérültél és összeesküvést kezdtél hallucinálni csak azért, mert nem értettek veled egyet a válaszolók.
Nagyon vicces a vekengésed :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!