Büntetnéd azt, ha valaki vita helyett az érzékenységére hivatkozik?
Ha hivatalos a vita, nyilvánvalóan ez egy érvelési hiba.
A való életben senki nem tartozik senkinek az idejével és energiájával, hogy vitába szálljon. Illetve a való életben, pl. a sulikban sajnos nem tanítják, hogy hogyan kell vitatkozni és érvelni, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez egy helytálló reakció.
És vannak olyan témák is vagy személyek, amiről/akiről messziről lerí, hogy nem érdemes vitába szállni, és a legracionálisabb ember is arra a döntésre juthat, hogy egy odaböffentett kétszavas válasznál nem érdemes többet belefektetni.
"és a legracionálisabb ember is arra a döntésre juthat, hogy egy odaböffentett kétszavas válasznál nem érdemes többet belefektetni"
Igen, ez a két szó szokott lenni a homofób meg a náci.
Hobbim, életstílusom, spirituális irányvonalam minél nagyobb kreténnek lenni a homofobokkal.
Ha már ők "büntetnek" azzal hogy elmondják nekem a hülye véleményüket (márpedig ha nekem erről beszélnek, akkor azt kéretlenül teszik, nem pedig azért mert kérdeztem, mert a saját lelki békém érdekébeb sosem szoktam felhozni a témát) akkor szenvedjék is a követekezményeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!