Mennyi szavazót veszt a fidesz azzal, hogy az oroszokat mentegeti orosz propagandát nyomat a közmédiában?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 14:36
11/19 anonim válasza:
Kampányolni voltam ma piacon. Fidderek kaptak pár oroszos beszólást. Csak néztek, mint kezdő b*zi a gőzfürdőben.
12/19 anonim válasza:
10 ez amit írtál az agymásás eredménye. Ha írtják szisztematikusan a népedet és tárgyalások útján semmit sem lehet rendezni, akkor te leszel az agresszor, ha megvéded őket. Gratulálok! lIBERALIZMUSBÓLjeles
13/19 anonim válasza:
Fidesz most pont hogy a NATO és az EU mellé állt. (Hintapolitika 🤮)
Remélem tartják magukat ahhoz, hogy segítenek az ukránoknak, befogadják őket stb.
14/19 anonim válasza:
a #6-ra regagáltam csak nem írtam oda a válasz számát mert folyamatosan törlik a nem tetsző kommenteket.
15/19 anonim válasza:
Semmi de semmi nem mentség a háborúra!!!!!!!
16/19 anonim válasza:
#15 Nem mentség rá semmi.
De ha eltagadod azt, hogy OKA volt annak, hogy elkezdődött az a háború, akkor éppen olyan ostoba vagy, mint aki elkezdte.
17/19 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy oka van háborút indítani!
18/19 anonim válasza:
#17 De, van olyan. Oka mindig van.
Attól mert te ezt nem vagy hajlandó felfogni, még lesz oka.
Csak újra meg újra ugyanúgy háború lesz ha eltagadod.
19/19 anonim válasza:
Ez morális kérdés! Nem pedig felfogás! Mindig is lesznek genny emberek, akik háborúznak! De ha felfogtad, hogy mit írtam, akkor tudhatnád, hogy nem erre vonatkozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!