Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csókolgassuk Orbán Viktor...

Csókolgassuk Orbán Viktor lába nyomát hogy nálunk nincs ilyen vagy még ennek előtte állunk??

Figyelt kérdés

Megdöbbentő felvételek az Európai Unióból... Eddig ilyent csak Dél-Amerikában láttunk...

https://www.youtube.com/watch?v=NKslcEAPUGE

https://www.youtube.com/watch?v=U5aXyM-65-Y

2020. máj. 18. 21:21
A kérdező szavazást indított:
Nem, hálásak lehetünk hogy a kormány megtörte a vírus erejét
Előtte állunk sajnos
Nálunk ez a lépés elmarad, mert beijedt a vírus és elszaladt....
Majd csak a 2. körben jön ez a műsor?
egyéb...beirók a kérdésbe
17 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Először is mindenki tartsa be a kormány utasításait, maradjon otthon, viseljen maszkot, támogassa a kormány határozatait...Kérdésem pusztán elemző jellegű...
2020. máj. 18. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
A magyar nép bölcs és belátó. Tudja, hogy a korlátozás az ő érdekét szolgálja, és nem egy elnyomásra irányuló eszköz. Nem tüntizik, nem hisztizik, hanem fegyelmezetten kivárja, amíg elmúlik a veszély. Ennek a bölcsességnek megfelelően választ kormányt 4 évente.
2020. máj. 18. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Itthon soha a büdös életben nem lesznek ilyen tüntetések megsúgom. Nézd már meg az utóbbi tüntetéseket. Lement, értetlenkedtek egy sort, majd kijelentették őket hagyják békén, mennek haza aludni, mert másnap melóznak.

Se 2006ossal, se a netadóssal ne jöjjön senki, mert mindkettő felsőbb utasításra megrendelt balhéztatás volt.

2020. máj. 18. 21:28
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Sohase mond hogy soha...

2020. máj. 18. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
De mondom kérdező, mert ahogy írtam a magyar nép bizonyított, hogy lusta dög ténylegesen tüntetni. Akkor tüntet csak komolyabban, ha fizetnek nekik érte.
2020. máj. 18. 21:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy a 3as írja! Én is ezt akartam, de megelőzött. A spanyolok, olaszok, franciák, stb, stb. mindig tüntetnek a kormány ellen ha nem tetszik nekik valami. Nálunk mikor volt utoljára egy olyan tüntetés, ahol akár csak a lakosság 1%-a kivonult volna? Még csak nem is egy helyen, hanem mondjuk különböző városokban egyszerre? És nem a fizetett tüntetésekről meg balhékról van szó, hanem mikor tüntettek az emberek 1956 óta Magyarországon azért, mert elégedetlenek voltak? Nálunk ilyen nagyon-nagyon sokáig nem lesz. Akármi történhet, ha nem fizetnek az embereknek, akkor nem fognak kimenni tüntetni.
2020. máj. 18. 22:03
 7/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
16%

"a magyar nép bizonyított, hogy lusta dög ténylegesen tüntetni."

Nem lehet, hogy az ellenzéki vezérpolitikusokkal van a probléma inkább?

Én értem, hogy egyszerű mindent a népre kenni, mert éppen egy Jakab vagy Gyurcsány kaliberű nagy arcú de hiteltelen politikus ezt sugallja.

De egy másik érv: hogy lehet, hogy egy fideszes szimpátiatüntetésen több tízezren vannak?

2020. máj. 18. 22:08
 8/16 A kérdező kommentje:

6/

2006-ban kimentek...bele is lőttek a tömegbe, meg a szemükbe...meg volt kardlapozás is...meg végigjárták a kórházakat a rendőrök...

Spanyolba is valamelyik párt szervezte...nálunk meg nincs ilyen párt...mind komcsik kezében van...igaz egyenlőre a kúrmány sem volt nagyon genya...kivéve azoknak akik meghaltak kórházi ellátatlanság okán...de ezzel nem büszkélkednek...tegnap volt egy videó az egyik halálesetről az indexen...

2020. máj. 18. 22:11
 9/16 A kérdező kommentje:

[link]

Otthonában halt meg a férfi, akit műtéte előtt egy nappal hazaküldtek a kórházból

Részvétem a családnak!!!

2020. máj. 18. 22:20
 10/16 A kérdező kommentje:

Kásler azt mondta:

Hogy hány beteg halt meg, azt nem tudom megmondani, hozzám egy jelzés sem érkezett.

2020. máj. 18. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!