Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor az orosz katonak panella...

Mikor az orosz katonak panellakásokra lőnek rakétát, nem gondoljak hogy gyerek is van bent?

Figyelt kérdés
Már 3 gyerek halott is van.😢😢😢😢

2022. febr. 26. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
#11 Hol írták? Origó, faszpajtások, prostisrácok?
2022. febr. 26. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Köhécselhet az öreg KGB kommer dezinformációs gépezete, mert akár orosz tank volt akár ukrán, az utóbbiak azonnal végigszántották vele az összes híroldalt és közösségi médiát az orosz aggresszió bizonyítékaként. Innen már nehéz lesz fordítani, de próbálkozni lehet.

A XXI. századi médiahadvidelésben már rég nem az a lényeg, hogy mi az igazság, hanem, hogy a világ mit hisz el belőle.

2022. febr. 26. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Írták, Pistike. Tudom. Hogyne írták volna.

Ahol te olvastad.

Ott az igazság is.

2022. febr. 26. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

8,9 ugyan nem én írtam, hogy ukrán volt, de ha forrást kértek keressétek meg az érési felvételét youtuben, ott ukránok írták, hogy ukrán tank volt. Amúgy később adtak valami magyarázatot, hogy meghibásodott benne valami ezért nem tudta rendesen irányítani.

Civil, független felvételeket nézzetek ahol helyiek beszélnek.

2022. febr. 26. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Nyugati twitter oldalon írták, hogy ukrán tank volt nem orosz
2022. febr. 26. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha Zselenszkij hejében lettem volna én biztos hogy nem vittem volna bele a népem egy ilyen háborúba az oroszok ellen ez nagy felelőtlenség volt Zselenszkij részéről, ezzel sok szenvedést okoz sok halott lesz a végén és hatalmas anyagi károk keletkeznek és végül úgyis bekell hódolni a túlerőnek. Az oroszok ugysem fogják abbahagyni a támadást amíg el nem érik a céljukat ezért a végeredmény ugyanaz lesz ha harcolnak az Ukránok mindha nem harcoltak volna, de az ellenállásuk sokezer halotta és óriási anyagi kárt okoz az országuknak, így is volt nekik elég bajuk most aztán tényleg lenullázák magukat.
2022. febr. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!