Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán oroszbarát politikája...

Orbán oroszbarát politikája ezennel megbukott?

Figyelt kérdés
Hiába dörgölőzött, meg puncsolt Putyinnak, hát itt van, láthatjuk, Putyin átverte őt, mint szart a palánkon. Ez egy életre szóló lecke lesz Orbánnak azt hiszem. Rossz lóra tett. Kellett ez nekünk? Most majd megtanulja, hogy nem az ellenséggel, hanem a jó oldallal (Európai Unió) kell barátkozni.

2022. febr. 26. 12:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20%
Ha Orbán valóban elítélné az orosz háborús bűncselekményeket akkor nem orosz propaganda folyna a köz tv-ben.
2022. febr. 26. 12:31
 22/31 A kérdező kommentje:
20: A szavazásból láthatod, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen. És köszönöm a troll és elmebeteg jelzőt, egy fideszestől nem is számítottam másra...
2022. febr. 26. 12:33
 23/31 anonim ***** válasza:
46%
te kezdted el fidesztrollozni , akkor ennyi erővel ennyi telik egy ellenzékestől...
2022. febr. 26. 12:38
 24/31 A kérdező kommentje:

20: Akkor az a másik tizenvalahány ember is troll, akinek szavazata szerint megbukott ez a politika? Az Unió tagja vagyunk és mindvégig hűségesnek kellett volna maradni hozzájuk, nem veszekedni velük.

Én előre láttam, hogy ebből a nagy oroszbarátkozásból óriási nagy problémák lesznek. És bejött a jóslatom. Az oroszokkal mindig csak a baj van, megtanulhattuk volna a történelemből. Mond valamit nektek az 50 éves kommunista rémuralom?

2022. febr. 26. 12:39
 25/31 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kérdező, 24 szavazat érkezett, és nálam mind a két csík teljesen kék, ergo fele-fele, így vissza kérdeznek, hogy a masik fele mind troll?

Te kezdtél el troll-ozni nem én.

Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy.

Ne tegyél fel kérdést, ha nem bírsz ellenvélemenyt elfogadni.

További szép napot!

2022. febr. 26. 12:43
 26/31 A kérdező kommentje:
Ki volt az az ország, aki mindig megvétózta Ukrajna NATO csatlakozását??... Magyarország. Ennyit erről...
2022. febr. 26. 13:05
 27/31 A kérdező kommentje:
26: Ez Magyarország érdeke is lenne, mert akkor a NATO határa keletebbre tolódna.
2022. febr. 26. 13:08
 28/31 A kérdező kommentje:
De nyugodjatok meg, erről nem én fogok dönteni, mert nem vagyok politikus. Nem is akarok politikus lenne.
2022. febr. 26. 13:11
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ha Orbán valóban elítélné az orosz háborús bűncselekményeket akkor nem orosz propaganda folyna a köz tv-ben."

Nézed is vagy olvasod?

Nem védik benne az oroszokat, beszámolnak a veszteségekről, nem tesznek úgy, mintha nem halnának meg emberek, mintha nem lőnének az oroszok.

2022. febr. 26. 13:20
 30/31 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, te nagyon ostoba vagy. És eléggé megy a kettős mérce a baloldalon. Ez anno nem zavart titeket haver. Aki itta Putyin sggét nyalva, az... Most max csak gazdasági kapcsolatokat tartunk fenn velük :

[link]

2022. febr. 26. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!