Orbán oroszbarát politikája ezennel megbukott?
20: Akkor az a másik tizenvalahány ember is troll, akinek szavazata szerint megbukott ez a politika? Az Unió tagja vagyunk és mindvégig hűségesnek kellett volna maradni hozzájuk, nem veszekedni velük.
Én előre láttam, hogy ebből a nagy oroszbarátkozásból óriási nagy problémák lesznek. És bejött a jóslatom. Az oroszokkal mindig csak a baj van, megtanulhattuk volna a történelemből. Mond valamit nektek az 50 éves kommunista rémuralom?
Kedves kérdező, 24 szavazat érkezett, és nálam mind a két csík teljesen kék, ergo fele-fele, így vissza kérdeznek, hogy a masik fele mind troll?
Te kezdtél el troll-ozni nem én.
Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy.
Ne tegyél fel kérdést, ha nem bírsz ellenvélemenyt elfogadni.
További szép napot!
"Ha Orbán valóban elítélné az orosz háborús bűncselekményeket akkor nem orosz propaganda folyna a köz tv-ben."
Nézed is vagy olvasod?
Nem védik benne az oroszokat, beszámolnak a veszteségekről, nem tesznek úgy, mintha nem halnának meg emberek, mintha nem lőnének az oroszok.
Kérdező, te nagyon ostoba vagy. És eléggé megy a kettős mérce a baloldalon. Ez anno nem zavart titeket haver. Aki itta Putyin sggét nyalva, az... Most max csak gazdasági kapcsolatokat tartunk fenn velük :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!